Repšes partiju dibinās 15.decembrī – tās sastāvā, visticamāk, nekandidēs uzņēmēji

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Biedrība "Latvijas Attīstībai" pati nepārtaps partijā, bet 15.decembrī tiks veidota jauna partija, kuras rindās, visticamāk, nekandidēs šobrīd biedrībā esošie uzņēmēji, LTV raidījumā "Rīta Panorāma" atklāja biedrības dibinātājs Einārs Repše.

"Turpināsim saglabāt gan biedrību, gan partiju, strādāsim paralēli visās frontēs, lai veicinātu Latvijas attīstību," sacīja Repše.

„Uzņēmēji partijas rindās, visticamāk, nekandidēs. Toties partijas rindās man kārtējo reizi ir izdevies  piesaistīt jaunus cilvēkus ar labām idejām, partijā gan būs arī tādi, kas jau ir darbojušies politikā," minēja Repše.

Repše, komentējot bijušā  nacionālās apvienības "Visu Latvijai"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (NA) biedra Emīla Jakrina atrašanos biedrībā, lai ganviņa vairākas darbības cenšoties ietekmēt Latvijas televīzijas darbu  izsaukušas negatīvu sabiedrības reakciju, sacīja " Mēs esam maza nācija, nevaram izmest visus, kam kādreiz nav izturējuši nervi."

Repše arī sacīja, ka viņu nebaidot iespējamā biedrības un arī topošās partijas reputācijas samazināšanās, jo partijas darbību regulējot vienkāršs ētikas kodekss.

"Tie, kas nesaprot, kas ir elementāra džentlmeniska un ētiska uzvedība, mūsu rindās netiek uzņemti," piebilda biedrības dibinātājs.

Visticamāk, arī partijas nosaukums būs "Latvijas attīstībai", atklāja Repše.


Написать комментарий