Daugavpils skolēni nedēļas laikā varēs piedalīties Karjeras nedēļas pasākumos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No 7. līdz 11.oktobrim Latvijā notiks Karjeras nedēļa, sakarā ar ko Daugavpils universitātē norisināsies vairāki pasākumi, kuri palīdzēs topošajiem studentiem izvēlēties savu nākamo profesiju.

Šogad Karjeras nedēļas moto ir “Es būšu... Vai zini, kas būsi Tu?” un to rīko Valsts izglītības attīstības aģentūra sadarbībā ar Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldi, Daugavpils universitāti un citām izglītības iestādēm.

Karjeras nedēļas laikā jauniešiem tiek dota iespēja izzināt savas karjeras iespējas, veicināt uzņēmību un motivāciju mācīties un izvēlēties nākamo profesiju un izglītības ceļu atbilstoši savām spējām, interesēm un iespējām.

Karjeras nedēļā Daugavpilī notiks vairāki semināri, dažādas tikšanās, meistarklases, prezentācijas un citi pasākumi. Daugavpils augstskolās un profesionālajās vidusskolās notiks Atvērto durvju dienas, kuru gaitā interesenti iepazīsies ar šo izglītības iestāžu darbības specifiku. Piemēram, trešdien, 9.oktobrī, Atvērto durvju dienas notiks Daugavpils universitātē, RTU filiālē, Medicīnas koledžā.

Daugavpils universitātes apmeklētājiem būs iespēja iepazīties ar studiju programmām, fakultāšu darbu, apmeklēt universitātes divus korpusus, lekciju telpas, zinātniskās laboratorijas, tikties ar studentiem, kā arī piedalīties konkursos un spēlēs.

Sīkāka informācija par Karjeras nedēļas pasākumiem pieejama šeit.

 


Написать комментарий