Lukašenko atgādināja Barakam Obamam par «melnādaino verdzisko pagātni» 1

foto: rus.ruvr.ru
foto: rus.ruvr.ru

Aleksandrs Lukašenko ir pārsteigts, cik ātri tumšādainais no nabadzības iznākušais Baraks Obama ir apguvis retoriku par amerikāņu tautas izcilību.

„Un vispār Baraks Obama mani pārsteidz. Vēl pavisam Amerikas melnādainie cilvēki bija vergi, bet šodien jau paziņo par kaut kādu izņēmuma kārtu. Es nekad nedomāju, ka no nabadzīgiem slāņiem iznākušais vispār spēs pasaulē risināt šādu retoriku”, - atzīmēja Baltkrievijas līderis. Pēc viņa vārdiem šādas darbības ir ļoti bīstamas, jo ASV varas iestādes ir nodomājušas „bombardēt citas valstis” pēc kādas „izņēmuma kārtas”, kuru paši sev ir piesavinājušies, - ziņo telegraf.com.ua.  

Tai pašā laikā Lukašenko domā, ka Sīrijas prezidents Bašars Asads ir „ļoti labs cilvēks”. Atgādināsim, ka Baraks Obama atkal nosauca ASV par izņēmuma kārtas valsti ANO Ģenerālās asamblejas uzstāšanās gaitā. Viņš uzsvēra, ka ASV nerada nekādus draudus pasaulei. Pēc viņa vārdiem Amerika tieši pretēji, uzņemoties līderību, aizpilda tukšumu, kuru nevar aizpildīt neviena cita valsts.


Написать комментарий

Lukošenko vecvectēva arī, liekas, bija vergs (dzimtcilvēks)... Ja nu viņa sencis nav bijis muižnieks...