Apbalvoti labākie Daugavpils jaunie skolotāji

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Trešdien, 2.oktobrī, Skolotāju dienai veltītajā svinīgajā pasākumā tika nosaukti labākie jaunie skolotāji – Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes sadarbībā ar Swedbank rīkotā konkursa uzvarētāji.

Saskaņā ar konkursa noteikumiem, katra izglītības iestāde dalībai konkursā varēja pieteikt vienu skolotāju, kura pedagoģiskā darba stāžs ir no viena līdz pieciem gadiem.

Rezultātā par konkursa uzvarētājiem kļuva četri mūsu pilsētas jaunie skolotāji, kuri saņēma vērtīgas balvas. Šogad par uzvarētājam kļuva skaistā dzimuma pārstāves. Atgādināsim, ka pērn uzvarētāju vidū bija trīs vīrieši.

Krievu vidusskolas-liceja latviešu valodas skolotāja Anastasija Seņkova un 12.pirmsskolas izglītības iestādes audzinātāja Viktorija Jakubovska saņēma dāvanu kartes 100 latu vērtībā, bet Ruģeļu pirmsskolas izglītības iestādes audzinātāja Santa Šicāne – uzmundrinājuma balvu.

Pēc Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītājas Marinas Isupovas vārdiem, šogad konkursā ļoti aktīvi piedalījās tieši pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogi.

Par labāko Daugavpils jauno pedagogu tika atzīta 11.pirmsskolas izglītības iestādes audzinātāja Natālija Fadejeva, kurai uzdāvināja portatīvo datoru. Konkursa uzvarētāja audzina pašos mazākos bērnus un uzskata, ka viņas darbs ir radošs un interesants, katru dienu viņa sastopas ar kaut ko jaunu un pārsteidzošu.



Написать комментарий