Atklātas vairākas Daugavpilī pastrādātas laupīšanas

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, veicot vairāku kriminālprocesu izmeklēšanu, kas bija uzsākti par laupīšanām Daugavpilī, kopumā noskaidroja un aizturēja trīs personas, kuri tiek turēti aizdomās par sieviešu aplaupīšanu. 

Kā informē Valsts policijas preses dienests, viens no aizdomās turētajiem vienā dienā aplaupījis divas sievietes.

Operatīvo meklēšanas pasākumu rezultātā policijas darbinieki aizturējuši 1978.gadā dzimušo vīrieti, kurš vienā dienā pastrādājis divas laupīšanas. Izmeklēšanas gaitā tika noskaidrots, ka aizdomās turētais šī gada 18.septembrī Jaunbūves mikrorajonā, pielietojot fizisku spēku pret 31 gadu vecu sievieti, nolaupīja viņai maisu ar personīgām mantām. Pēc pāris stundām minētais vīrietis tajā par mikrorajonā ielauzās kādas 63 gadus vecas sievietes mājā un, pielietojot pret cietušo vardarbību, nolaupījis dažādas vērtīgas mantas. Uzbrucējs bija paspējis realizēt praktiski visas nolaupītas mantas, taču policijas darbiniekiem izdevās tās atrast un atgūt. Jāpiebilst, ka vīrietis tikai šī gada maija mēnesī tika atbrīvots no ieslodzījuma vietas, kur izcietis cietumsodu par analoģiska nozieguma izdarīšanu.

Tāpat, veicot cita kriminālprocesa izmeklēšanu par kādas 28 gadus vecas sievietes aplaupīšanu netālu no pilsētas centra, aizvadītajā nedēļa tika aizturētas divas personas – 1991. un 1993.gadā dzimušie vīrieši, kuri pielietojuši pret cietušo fizisku spēku un nolaupījuši viņai somu ar mantām.

 


Написать комментарий