Daugavpils novada dome aicina darbā iekšējo auditoru

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils novada dome aicina darbā iekšējo auditoru, tiek ziņots novada domes mājas lapā.

Darbinieka pamatpienākumi ir: organizēt iekšējo auditu Daugavpils novada domes struktūrvienībās, Daugavpils novada pašvaldības iestādēs un pašvaldības aģentūrās; izstrādāt iekšējā audita gada plānu; izstrādāt un aktualizēt iekšējos normatīvos dokumentus par auditu pašvaldības institūcijās; sastādīt iekšējā audita gada darbības pārskatu; Sagatavot ieteikumus trūkumu novēršanai un risku mazināšanai.

Kandidātam tiek izvirzītas sekojošas prasības: augstākā izglītība finanšu, ekonomikas vai grāmatvedības jomā vai augstākā juridiskā izglītība; sekmīga iepriekšēja darba pieredze auditora amatā ne mazāk, ka 3 gadi; LR likumdošanas pārzināšana; teicamas latviešu valodas zināšanas; spēja pieņemt lēmumus, strādāt gan patstāvīgi gan komandā, komunikabilitāte, atbildība, analītiskās un organizatoriskās spējas.

Savukārt Daugavpils novada dome piedāvā interesantu un dinamisku darbu draudzīgā kolektīvā, iespējas profesionālai izaugsmei, stabilu atalgojumu un sociālās garantijas.

Pieteikumus sūtīt vai iesniegt personīgi Daugavpils novada domē Rīgas ielā 2, Daugavpilī (ar norādi Personāla daļai) līdz 2013.gada 24.oktobrim. Kandidāti uz interviju tiks uzaicināti telefoniski, ar katru pretendentu vienojoties par konkrēto datumu un laiku.


Написать комментарий