Baltā nama «taranētāja» cietusi no depresijas

foto: ru.euronews.com
foto: ru.euronews.com

Sieviete, kura ceturtdien ar automašīnu mēģināja ”taranēt” ASV Balto namu un aizturēšanas mēģinājuma laikā tika nošauta, ir 34 gadus vecā Mirjama Kerija no Konektikukas štata Stemfordas, vēsta ”Associated Press”.

Stemfordas mērijas pārstāvji apstiprinājuši ziņas, ka saistībā ar notikumiem Vašingtonā, Federālais izmeklēšanas dienests veic kratīšanu kādā namā, no kura uz laiku evakuēti tajā mītošie cilvēki.  

"Lenta.ru" ziņo, ka televīzijas kanālam ABC izdevies sazināties ar nošautās sievietes māti, kura atklājusi, ka viņas meita, kas strādājusi par stomatoloģi-higiēnisti, cietusi no depresijas. Garīgas nestabilitātes pazīmes Kerijai parādījušās pēc meitas piedzimšanas 2012. augustā un kādu laiku sieviete pat slimnīcā ārstējusies no pēcdzemdību depresijas.

Kerijas mātei gan neesot skaidrs, ko viņas meita darījusi Vašingtonā, jo 3. oktobrī viņai bijis jāved bērnu pie ārsta. Taču tā vietā sieviete ar melnu "Infiniti" markas sedanu mēģināja taranēt policijas norobežojumus pie Baltā nama.

"Delfi" jau ziņoja, ka šāda rīcība izraisīja pakaļdzīšanos. Pie Kapitolija ēkas policija atklāja uguni uz mašīnu un no šāva tās vadītāju. Automašīnā atradās arī aptuveni gadu vecs bērniņš, kurš apšaudē nav cietis.


Написать комментарий