Dagdā norisināsies veselības nedēļa

foto: knowit.ucoz.ru
foto: knowit.ucoz.ru

No 7. līdz 13.oktobrīm Dagdā notiks virkne dažādu pasākumu veselīga dzīvesveida popularizēšanai, informē Dagdas novada portāls.

Veselības nedēļa sāksies pirmdien, 7.oktobrī ar galda spēļu turnīru. Jauniešu iniciatīvu centrā „Parka rozes” būs iespēja spēlēt dambreti, šahu, „Cirku”, galda hokeju, galda futbolu un vietējo iedzīvotāju izveidotu galda spēli „Iepazīsti Dagdu”.

Otrdien tiks popularizēts spēks. Vīrieši un zēni varēs demonstrēt savas pievilkšanās spējas, savukārt, sievietes un meitenes sacentīsies lekšanā ar lecamauklu. Un vakarā notiks ielu vingrotāju demonstrējumi.

Veiklības dienā iedzīvotājiem būs iespēja spēlēt badmintonu, basketbolu, šautriņas, izmēģināt tāllēkšanu un citas veiklības aktivitātes.

Ceturtdiena tiks veltīta vingrošanai. Dagdas Tautas namā varēs piedalīties vingrošanas nodarbībā pieredzējuša speciālista klātbūtnē.

11.oktobris pasludināts par izturības un jauniešu aktivitāšu dienu. 12.oktobrī, sestdienā veiklības stafetēs sacentīsies ģimenes, bet svētdien notiks nūjošanas pārgājiens uz Jaundomes muižu.

Spēcīgākie, veiklākie, izturīgākie un aktīvākie dalībnieki saņems balvas.

 

Iedzīvotāji tiek aicināti aktīvi piedalīties sev tīkamākās aktivitātēs, iepazīt jaunas, labi un veselīgi pavadīt laiku!


Написать комментарий