Kulda karjeru turpinās “Salavat Yulaev”

foto: championat.com
foto: championat.com

Latvijas valstsvienības aizsargs Artūrs Kulda karjeru turpinās Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) klubā Ufas "Salavat Yulaev", vēsta kluba mājaslapa.

Sportbox.ru rakstīja, ka Kulda jau laikus bija ieradies Ufā, lai parakstītu līgumu ar klubu. Tas būšot spēkā uz divām sezonām. Līdz ar to "Salavat Yulaev" komandā ir aizņemtas visas pieejamās leģionāru vietas.

25 gadus vecais Kulda pēc sešām aiz okeāna pavadītām sezonām pagāušogad atgriezās Eiropā, pievienojoties KHL vienībai Novosibirskas "Sibir". Tās rindās Artūrs 50 regulārās sezonas mačos izcēlās ar deviņiem vārtiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, kā arī izpelnījās 55 soda minūtes.

2006. gadā Kuldu ar 200. kārtas numuru draftēja Atlantas "Thrashers". Nacionālajā Hokeja līgā Artūrs aizvadījis 15 spēles un atdevis divas rezultatīvas piespēles.

"Salavat Yulaev" ir divkārtēja KHL regulārās sezonas uzvarētāja (2009, 2010), bet 2011. gadā izcīnīja Gagarina kausu. Jauno sezonu Ufas komanda sākusi ar sešām uzvarām 11 spēlēs, ar 20 punktiem ieņemot piekto pozīciju Austrumu konferencē.


Написать комментарий