Džordžam Klūnijam ir parādījusies jauna draudzene

foto: opolicii.ru
foto: opolicii.ru

Holivudas vecpuisis Džordžs Klūnijs atradis Steisijai Keiblerei aizvietotāju. Jaunā Klūnija draudzene ir Horvātijas modele Monika Jakisis.

Pēc Amerikas iknedēļas izdevuma US Weekly informācijas naktī no 24. uz 25. septembri jauniete līdz rītam palika mīļotā Losandželosas savrupmājā.

Atzīmēsim, ka Monika ar Džordžu ir pazīstama no 2004. gada. Pazīšanās saķumā viņiem bija pat neliels romāns. Līdz nesenam laikam pārim bija draudzīgas attiecības. Klūnijs un Jakisis ciešāku saskarsmi atjaunoja pēc nejaušas tikšanās Londonas ballītē. Tajā laikā (2013. gada maijā) aktierim vēl bija attiecības ar Steisiju Keibleri.

Atsaucoties uz avotu, kurš ir tieši saistīts ar Klūniju, US Weekly ziņo, ka mīlnieki sazinās gandrīz pastāvīgi. Viņi bez gala zvana viens otram vai raksta ziņojumus.

Pēc Klūnija un Steisijas Keibleres šķiršanās tabloīdus izraibināja virsraksti par aktiera romānu ar Sandru Buloku, tomēr Džordžs kategoriski noliedz šo informāciju, jo Sandra ir bijusī viņa drauga draudzene, kā arī laba un sena viņa draudzene.


Написать комментарий