Naujenes Mūzikas un mākslas skolā notika Skolotāju dienai veltīts svētku koncerts

foto: Naujenes Mūzikas un mākslas skola
foto: Naujenes Mūzikas un mākslas skola

5.oktobrī vairāk nekā simts pasaules valstis svin Starptautisko Skolotāju dienu, tomēr sakarā ar to, ka šogad šie svētki iekrīt brīvdienās, daudzi pasākumi tika rīkoti Skolotāju dienas priekšvakarā. Piemēram, Naujenes Mūzikas un mākslas skolas pedagogi, skolēni un viņu vecāki, kā arī pasākuma īpašā viešņa – Naujenes pagasta pārvaldes priekšsēdētāja Ināra Miglāne – šos svētkus atzīmēja 2.oktobrī.

Naujenes Mūzikas un mākslas skolas direktors Spodris Kačāns paziņoja portālam Gorod.lv, ka pedagogu koncerts Skolotāju dienā ir vecā labā tradīcija, kura iezīmē arī jaunās muzikālās sezonas sākumu.

Šogad koncertā piedalījās mūzikas skolas skolotāji: Ruslans Margevičs (klarnete), Nataļja Redina (klavieres), Nikolajs Sļusars (vijole), Olga Čapule (akordeons), Valentīna Bagirjane (klavieres), instrumentālais ansamblis Girša Kagana vadībā, kā arī skolotāja Ruslana Margeviča klases audzēkņi: Jekaterina Ribakova (klarnete), Karolīna Kiseļevska (saksofons) un saksofonu kvartets (Karolīna Kiseļevska, Edgars Makņa, Pāvels Čornijs, Ervīns Veliks).

Priecē, ka katru gadu svētku koncertu apmeklē liels interesentu skaits un Naujenes Mūzikas un mākslas skolas kolektīvs sagatavo interesantu programmu.


Написать комментарий