V.Bojarūns: Daugavpils DzKSU darbs ir uzlabojies

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāts Vladislavs Bojarūns, kurš ir jaunizveidotās Mājokļu komitejas priekšsēdētājs, paziņoja portālam Gorod.lv, ka, viņaprāt, Daugavpils DzKSU darbs esot uzlabojies.

Vladislavs Bojarūns paskaidroja, ka saņemto sūdzību skaits, daļa no kurām agrāk tika sūtīta arī Domei, esot samazinājies, savukārt priekšlikumu skaits – palielinājies.

„Agrāk šīs struktūras darbs netika kontrolēts. Diez vai kāds deputāts izņemot, piemēram, Širjakovu vai Švirkstu, varēja iejaukties iestādes darbā. Patlaban ierobežojumu nav: jebkurš deputāts (arī es) var griezties DzKSU, aktualizēt kādu jautājumu. Komitejas deputātus nevar maldināt”, paziņoja V.Bojarūns.

Deputāts atzīmēja, ka viens no pašlaik svarīgākajiem jautājumiem ir pašvaldības dzīvokļu jautājums. Lai labotu situāciju, tautas kalps pats apseko telpas, uzklausa sūdzības, fotografē, aicina uz apsekošanas vietām žurnālistus un Domes darbiniekus. Pēc V.Bojaruna vārdiem, konstatētās problēmas tiek risinātas, tiesa, risināšanas metodes un tam nepieciešamais laiks var atšķirties.

Jāatzīmē, ka saskaņā ar portāla Gorod.lv nesen veikto aptauju, trešdaļa mūsu lasītāju DzKSU darbu vērtē negatīvi.


Написать комментарий