BFC “Daugava” grauj ar 10:1 un tuvojas Virslīgai

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Latvijas 1. futbola līgā fantastisku formu uzņēmis Bērnu Futbola centrs “Daugava”, kas kārtējā spēlē ar 10:1 sagrāva “Jelgavas” dublierus, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Jau pavisam drīz daugavpilieši var nodrošināt sev vietu Virslīgā.

Spēles sākums “Celtnieka” stadionā bija paredzēts plkst. 16:00, taču jelgavnieki ieradās krietni vēlāk, jo uzskatīja, ka cīņai jāsākas 18:00. Šī aizkavēšanās pretiniekam ne ar ko nepalīdzēja, jo Daugavpils futbolisti bija krietni vien pārāki. 

Pirmā puslaika rezultāts (2:0) neliecināja, ka pretinieks tiks sagrauts, tomēr tieši tas arī notika. BFC Daugava otrajā puslaikā guva vēl astoņus(!) vārtus, uz ko viesi atbildēja tikai ar vienu vārtu guvumu. Beigās uzvara ar 10:1. 

Nakano Riotaro pretinieku pārspēja trīs reizes, pa divām reizēm to iespēja Ričards Raščevskis un Dmitrijs Klimaševičs, savukārt pa reizei Jurijs Halimons, Vladislavs Fjodorovs un Pāvels Riževskis. 

Sešas kārtas pirms turnīra noslēguma BFC Daugava tuvāko sekotāju Gulbeni apsteidz par astoņiem punktiem, pie tam mūsu klubam ir viens mačs rezervē. Pirmā vieta garantēs iekļūšanu Virslīgā.


Написать комментарий