V.Raģele: Iedzīvotāju kopsapulces tiks rīkotas viņiem ērtā laikā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

SIA „Daugavpils DzKSU” vadītājas pienākumus pildošā Vera Raģele paziņoja portālam Gorod.lv, ka pēc 10.oktobra, kad Domē notiks ar DzKSU darbu saistīto jautājumu apspriešana, tiks noteiktas dienas, kurās iedzīvotājiem stāstīs par jauno līgumu slēgšanu starp dzīvokļu īpašniekiem un apkalpojošo organizāciju.

Vera Raģele paziņoja, ka sapulces tiek plānots rīkots uz ielām, jo paralēli notiks ap desmit sapulcēm un sapulcēt iedzīvotājus vienās telpās nav iespējams.

„DzKSU ir pieredze šādu sapulču rīkošanā, tādēļ nepieciešamības gadījumā uz vietas izlemsim, kā būtu labāk tās organizēt. Tiek plānots, ka lielākā daļa sapulču notiks pēc plkst.17:00, pēc darba dienas, tomēr, ja iedzīvotāji vēlēsies, varam noteikt sapulci viņiem ērtā laikā. Sapulcē piedalīsies nama pārvaldes meistars un jurists, lai paskaidrotu iedzīvotājiem ar jaunas apkalpošanas kārtību saistītas nianses”, atzīmēja apkalpojošās organizācijas vadītājas pienākumus pildošā.

V.Raģele paziņoja, ka uzņēmuma darbiniekiem, kuri vadīs sapulces, piemaksās par papilddarbu (lielas slodzes dēļ nav iespējams nodrošināt viņus ar atvaļinājuma papilddienām), piemaksām nepieciešamie līdzekļi tiks piešķirti no uzņēmuma rezervēm.

Lai kopsapulces būtu produktīvākas, un līgumu slēgšanas process tiktu pabeigts līdz maijam, iedzīvotāji, kuriem ir radušies jautājumi, tiek aicināti uz pilsētas kopsapulci, kas Domes telpās notiks 10.oktobrī plkst.17:00.


Написать комментарий