Maziem daugavpiliešiem piedāvās visu iemīļotās pasakas par trim sivēntiņiem jaunu versiju

Kā vēstīts, jaunajā sezonā Daugavpils teātris piedāvās skatītājiem ne mazāk par 12 pirmizrādēm.

To vidū būs gan pieaugušajiem domātas izrādes, gan koši, aizraujoši iestudējumi bērniem. Pirmais bērniem domātais iestudējums „Trīs sivēntiņi un vilks Vilmārs” taps pēc visu iemīļotās pasakas motīviem.

Daugavpils teātra sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Pavlovska pastāstīja portālam, ka iestudējuma tapšanā ir iesaistīta talantīgo cilvēku komanda aktiera Māra Korsieša vadībā, kurš šoreiz izmēģina sevi kā režisors.

Daudzpusīgus talantus nodemonstrēs arī teātra aktieris Egils Viļumovs, kurš ne tikai atveidos vienu no galvenajām lomām, bet arī strādās kā scenogrāfs un kostīmu mākslinieks.

Mazajiem skatītajiem un viņu vecākiem piedāvās košu, neparastu, muzikālu iestudējumu pēc visiem zināmas pasakas motīviem, bet Daugavpils teātra radošās komadas rokās tā iegūs pavisam citas krāsas. Sivēntiņi būs ļoti mūsdienīgi un dažādām spējām apveltītie: viens no viņiem ir mūziķis, otrs – izcils gleznotājs, bet trešais būvēs smilšu pilis. Arī vilks Vilmārs būs neparasts tēls.

Minētā pirmizrāde notiks pavisam drīz – 9.oktobrī plkst.12:00 uz Daugavpils teātra Lielās skatuves. Pēc M.Pavlovskas vārdiem, vairākums skatītāju būs pilsētas skolu sākumklašu skolēni un pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi. Biļetes var iegādāties Daugavpils teātra kasē. Biļetes cena – 2 lati.

Lomās - Kristīne Veinšteina, Inese Ivulāne – Mežale, Egils Viļumovs, Māris Korsiets, Ritvars Gailums.

Nākamās izrādes notiks 10.oktobrī plkst.10:00, 3.novembrī plkst.12:00 un 27.novembrī plkst.12:00.


Написать комментарий