Daugavpils novada dome plāno informēt iedzīvotājus par eiro ieviešanu

foto: jaunas-euro-banknotes.eu
foto: jaunas-euro-banknotes.eu

Kā zināms, Latvijas finanšu ministrs Andris Vilks, informatīvās kampaņas „Eirodiena” ietvaros apmeklējot Daugavpili ar vizīti, atzīmēja, ka vietējās pašvaldības informēs daugavpiliešus un novada iedzīvotājus par eiro ieviešanu.

Šajā sakarā preses konferencē, kas šodien, 7.oktobrī, notika Daugavpils novada domē, portāla Gorod.lv korespondents uzdeva jautājumu, kādā veidā tā plāno informēt novada iedzīvotājus par šo svarīgo notikumu mūsu valsts vēsturē.

„Mūsu avīzē, kuru saņem katra Daugavpils novada ģimene, tiks skaidrots, kad tiks ieviesta jaunā valūta, kāds būs valūtas kurss utt. Tiek plānots, ka šāda veida informācija tiks publicēta jau nākamajā numurā, pēc tam – Jaungada priekšvakarā”, pastāstīja Daugavpils novada domes izpilddirektore Vanda Kezika.

Tāpat pašvaldības vadība uzdos pagastu pārvaldēm un sociālām struktūrām stāstīt iedzīvotājiem par pabalstiem eirovalūtā.

Zīmīgi, ka nākamajā Daugavpils novada domes deputātu sēdē sakarā ar pāreju uz eiro valūtu tiks koriģēti saistošie noteikumi, paziņoja V.Kezika.


Написать комментарий