Mērs J. Lāčplēsis: Paši sevi nelielīsim, lai domes darbu novērtē pilsētnieki

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā jau ziņojām, 8. oktobrī aprit 100 pašreizēja Daugavpils domes sastāva darba dienas Jāņa Lāčplēša vadībā.

Portāls Gorod.lv palūdza Daugavpils mēru novērtēt šajā periodā paveikto.

„100 ir tradicionāls atskaites punkts, kad jāsniedz pārskatu par pirmajiem paveiktajiem darbiem. Paši sevi nelielīsim, lai mūsu darbu novērtē pilsētnieki.

Ļoti patīkami, ka mums par to ir dažādi viedokļi: ir tie, kuri priecājas, kā arī tie, kuri ir neapmierināti. Domāju, ka neapmierinātības iemesls ir tas, ka mēs kaut ko nepaspējām paveikt, tādēļ centīsimies strādāt arī turpmāk”, - pavēstīja pilsētas pašvaldības vadītājs.

Uz žurnālista jautājumu, vai grūtības nesagādā tas, ka 15 domes deputātus pārstāv 7 partijas un partiju apvienības, J. Lāčplēsis atbildēja: „Kad visi deputāti vēlas strādāt pilsētnieku labā, darbs notiek daudz vieglāk. Protams, pastāv dažādi viedokļi un dažādas prioritātes, tomēr ir jāstrādā un jāsaskaņo daudzus jautājumus, lai pieņemtu vienīgo pareizo lēmumu, kurš pēc tam tiks realizēts. Ceru, ka pagaidām mums tas ir izdevies, bet mums priekšā stāv sarežģīti uzdevumi. Domāju, ka arī turpmāk strādāsim tikpat aktīvi, bet būsim prasīgi viens pret otru”, - paskaidroja J. Lāčplēsis.

Pēc J. Lāčplēša domām visiem solījumiem, kurus partijas deva pirms pašvaldības vēlēšanām, bija tikai viens uzdevums: padarīt Daugavpils un pilsētnieku dzīvi labāku. „Tādēļ, ja kaut kādus atsevišķus šīs distances soļus mēs saprotam dažādi, tomēr mums ir viens mērķis”, - rezumēja mērs.

Portāls Gorod.lv apsveic Daugavpils pilsētas domes vadītāju ar vēl vienu ievērības cienīgu notikumu – 55 gadu jubileju un novēl veiksmi, veselību, entuziasmu un iedvesmu darbā!


Написать комментарий