Nikolajevs: 100 jaunās domes darba dienas vērtēju pozitīvi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Savu pietiekami lakonisko komentāru par pašvaldības jaunā sastāva darbu pirmajās 100 dienās portālam Gorod.lv sniedza arī deputāts Aleksejs Nikolajevs, kurš pārstāv politiskās apvienības „Saskaņas centrs” intereses.

„Pats galvenais mūsu programmā ir tas, ko mēs jau esam izpildījuši – bezmaksas braukšanas iespēja vismaz vienā sabiedriskā transporta veidā skolēniem un brīvpusdienas 1. – 6. klašu skolēniem.

Kas attiecas uz programmas trešās daļas realizāciju – ceļa pārvadu, tad principā virzās uz priekšu, notiek projektēšanas darbi. Jaunās domes sastāvs patlaban pieņem arī kaut kādus lēmumus par pamesto ēku savešanu kārtībā – šie jautājumi tika izskatīti iepriekšējā domes sēdē un tiks izskatīti arī nākamajā. Turpinās „epopeja” ap bērnu rotaļu laukumiem visos pilsētas mikrorajonos.

Jāatzīmē, ka pašreizējais domes sastāvs jau ir pieņēmis lēmumu, kurš ietekmēs mūsu nodokļu maksātājus – vismaz 2014. gadā neaplikt ar nodokli pilsētas saimniecības ēkas”, - pavēstīja Aleksejs Nikolajevs.

Rezumējot A. Nikolajevs atzīmēja: „Domes darbu vērtēju pozitīvi – pieņemtie lēmumi ir adekvāti, viss, kas tika paveikts, ir darīts mūsu pilsētnieku – bērnu, skolēnu un pieaugušo labā. Pārējie jautājumi tiks risināti pēc 100 domes darba dienām, jo visus solītos punktus uzreiz nav iespējams izpildīt”.

No komentāriem par darbu pie tādiem partiju apvienības pirmsvēlēšanu programmas punktiem kā jauno speciālistu piesaistīšana un atbalsts līdz pat dienesta dzīvokļu piešķiršanai; pašvaldības mācību iestāžu datorizācijas pilotprojekta izstrāde; Sv. Aleksandra Ņevska pareizticīgās baznīcas restaurācija A. Nikolajevs atturējās.


Написать комментарий