It kā normāla kundze, bet… Roberts Patinsons pa visu muguru!

foto: ekrānuzņēmums no reveal.co.uk
foto: ekrānuzņēmums no reveal.co.uk

Keitija Vorda ir „Krēslas” sāgas absolūtā fane! 

To viņa godam apliecina arī ar savu 52 gadus veco ķermeni. Kundzes miesu viscaur klāj tetovējumi ar „Krēslas” tematiku, tostarp smukulītis Patinsons izplājies uz ķermeņa vairākās vietās.

Keitija ir britu lēdija, kura maizi pelna, cepot maizi. Vordas kundze strādā kādā Lielbritānijas lielveikalā beķerejas nodaļā. Kopš aizraušanās ar „Krēslas” grāmatām un filmām, vampīru dzīves līkloči pilnībā pārņēmuši 52 gadus vecās kundzes prātu. 

Kopumā par tetovējumiem uz ķermeņa viņa iztērējusi vairāk kā 7000 latu. Keitija stāsta, ka kā vēl pirms pieciem gadiem bija miesās stipri kupla sieviete, un tad centusies novājēt, jo pati sev pagalam nav patikusi. Pagrieziena punkts viņas dzīvē bija 2009.gadā, kad Keitijas rokās nonāca pirmā „Krēslas” grāmata. Kad uz ekrāniem parādījās filma, kas pārņēma jaunu meiteņu prātus visā pasaulē, arī šī pusmūža dāma nespēja turēties pretī tās šarmam... Viņa varēja vai katru dienu atkal un atkal skatīties vampīru sāgas, un televizora priekšā vingroja un trenējās. 

Svars sāka zust tūdaļ! Par godu tam, ka „Krēslas” aktieri netiešā veidā palīdzēja dāmai uzveikt lieko svaru, Keitija visus varoņus uztetovēja uz sava ķermeņa.

„Kopumā tetovējoties esmu pavadījusi 91 stundu. Un es negrasos apstāties! Ļoti ceru, ka būs vēl grāmatas un filmas par maniem mīļajiem vampīriem, un katram jaunam varonim atradīsies pleķītis uz mana auguma,” saka 52 gadus vecā „Krēslas” sāgas fane. 



Написать комментарий