Dzīvus sadedzina tūristus, kurus linčotāji noturēja par pedofiliem

foto: ntv.ru
foto: ntv.ru

Sebastians Džudalets un Roberto Džanfala savas dzīvības atstāja Madagaskarā, kur bija devušies brīvdienās. 

Francijas pilsoņus vietējo banda sadedzināja dzīvus, uzskatot, ka viņi ir pedofili un vainojami vietējā 8 gadus veca zēna nāvē. Zēnu atrada mirušu un ar nogrieztu dzimumlocekli.

Kasjauns.lv pirms dažām dienām vēstīja par šokējošo gadījumu tālajā Madagaskarā, kur dzīvi tika sadedzināti divi eiropieši. Tagad klajā nākušas jaunas ziņas par personām un par iemesliem, kāpēc ar tūristiem apgājās tik zvērīgi. 

Sākotnējās ziņas liecināja, ka vīriešus nolinčoja vietējie, jo uzskatīja, ka zēnu nogalināja orgānu tirdzniecībai. Tagad viss vairs neizskatās tik viennozīmīgi, jo britu medijam „The Daily Mail” kļuvis zināms, ka vīrieši vispār nekādus noziegumus Madagaskarā nav veikuši un ir nevainīgi upuri. 

Viens no vīriešiem – kurš ir 11 gadus vecas meitas tēvs – degot liesmās kliedzis: „Es neesmu vainīgs!” Džudalets, kurš Parīzē strādājis par pastnieku, kopā ar savu meitu un draugu Džanfalu bija apmeties pieticīgā viesnīcā, un no turienes uz dedzināšanas vietu pludmalē viņus burtiski aizrāva aptuveni 28 cilvēku liels pūlis. Vietējie bija pārliecināti, ka zēna nāvē vainojami viņi. Puisēnu atrada pludmalē dienu iepriekš, viņam bija nogriezts loceklis. Bija izskanējušas baumas, ka viens no vīriešiem nodarītajā savu vainu atzinis, - to apstiprina arī salas policija. 

Otru vīrieti tādā pašā veidā sadedzināja dienu vēlāk, jo bandai šķitis, ka arī viņš ir vainīgs orgānu kontrabandā. Degot viņš afekta stāvoklī bļāvis: „Man nepatīk bērni!” Uz ko pūlis atbildējis: „Ak, tev nepatīk bērni?!” un pielaida vīrietim uguni. 

Viena vīrieša meita bija spiesta notikušajā noraudzīties. Viņa lūdza, lai linčotāji apžēlo tēti, taču neviens bērnā neklausījās. 

Abi vīrieši uz Madagaskaru devās pavadīt atvaļinājumu. Neviens no viņiem iepriekš nav ticis uzskatīts par pedofilu, viņi vispār nekad iepriekš nav tikuši sodīti. 

Parīzieši, kuri abus vīriešus pazina, britu medijam pauda, ka viņi bijuši „normāli un draudzīgi cilvēki”. 

Tikmēr šo dažu dienu laikā arī Madagaskaras policija spiesta atzīt, ka nav nekādu pierādījumu, kas apliecinātu šo tūristu dalību zēna slepkavībā; būtībā amatpersonas atzīst, ka francūži nogalināti baumu dēļ. Lietā turpinās izmeklēšana. 


Написать комментарий