Girgensons un Sabres joprojām bez uzvarām NHL jaunajā sezonā

foto: lightning.nhl.com
foto: lightning.nhl.com

Ceturto zaudējumu pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta jaunajā sezonā otrdien piedzīvoja Zemga Girgensona pārstāvētais klubs Bufalo "Sabres", kas pagarinājumā ar 2:3 (0:0, 2:1, 0:1, 0:1) piekāpās Tampabejas "Lightning".

Tādējādi "Sabres" joprojām NHL jaunajā sezonā nav izbaudījusi uzvaras priekus – četrās spēlēs trīs zaudējumi pamatlaikā un viena neveiksme pagarinājumā. Visā NHL ir atlikušas tikai trīs komandas, kurām nav vēl uzvaras, bet "Sabres" ar vienu izcīnīto punktu šobrīd ir vājākā līgas vienība.

Girgensons šajā mačā laukumā bija 13:28 minūtes, izdarīja vienu metienu pa vārtiem, divreiz pielietoja spēka paņēmienus, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Otrā perioda 12.minūtē Kodijs Hodžsons izvirzīja vadībā "Sabres", pēc brīža Tailers Džonsons izlīdzināja rezultātu, bet pusotru minūti pirms otrās trešdaļas beigām Džeimijs Makbeins atguva Bufalo komandai vadību. Neizšķirtu "Lightning" panāca trešā perioda sestajā minūtē pēc Tedija Pārsela metiena, bet uzvaras vārtus Tampabejas komandai pagarinājuma otrajā minūtē guva Alekss Kilorns.


Написать комментарий