Pilsētas jaunatni aicina piedalīties radošajā konkursā «Daugavpils Latvijā un Eiropā"

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departaments un Sabiedrisko attiecību nodaļa līdz 12. oktobrim aicina jauniešus vecumā no 13 līdz 25 gadiem iesūtīt savus radošos darbus par tēmu „Daugavpils Latvijā un Eiropā”.

Kā portālam Gorod.lv pastāstīja Jaunatnes departamenta jaunatnes lietu speciāliste Edīte Ivanova, galvenais konkursa mērķis ir veidot patriotisku jauniešu attieksmi pret dzimto pilsētu, tās cilvēkiem, vēsturi un dabu.

Konkursa noteikumi ir pietiekami vienkārši – visiem interesentiem fotogrāfijās, video rullīšos, dzejā vai esejā jāatspoguļo Daugavpils tēls, vai tās būtu iemīļotas vietas, kaut kādi svarīgi notikumi vai ievērojami cilvēki, galvenais ir parādīt mūsu pilsētas savdabību Latvijas un Eiropas ietvaros.

Konkursa dalībniekiem jāņem vērā, ka kopā ar iesūtītajiem darbiem konkursa organizatori gaida īsu aprakstu, tieši ar ko ir nozīmīgs fotogrāfijās vai video rullītī fiksētais. Savukārt video klipi, esejas un dzejoļi tiek pieņemti latviešu, krievu un angļu valodā. Konkursa nolikumā tāpat ir atzīmēts, ka katrs dalībnieks var iesūtīt ne vairāk kā 5 darbus, kuriem jāatbilst konkursa tematikai, bet fotogrāfijām jābūt JPG formātā un tās nedrīkst pārsniegt 3 MB.

Ja jūs zināt, ko jāpastāsta par Daugavpili, sūtiet savus darbus uz elektronisko pastu konkurs@daugavpils.lv. Pastāv arī iespēja darbus atnest uz Daugavpils pilsētas domes Informācijas biroju (Kr. Valdemāra ielā 1) vai uz Jaunatnes departamentu (Saules ielā 5a). Atzīmēsim, ka konkursa uzvarētājus gaida vērtīgas balvas.


Написать комментарий