Opel modernizējis Meriva modeli

foto: motor.ru
foto: motor.ru

Kompānija "Opel" oficiāli atklājusi modernizēto "Meriva" modeli, kam atjaunināts dizains un ieviests jauns 1,6 litru dīzeļdzinējs. 

Tirdzniecībā Eiropā atjauninātais "Opel Meriva" nonāks nākamā gada janvārī.

Atjauninātais "Opel Meriva" atšķiras ar jaunas formas priekšējiem lukturiem, citādu radiatora dekoratīvo režģi un hromētiem miglas lukturu ietvariem. Par papildus samaksu būs pieejami diožu dienas gaitas lukturi, diožu aizmugurējie lukturi un 18 collu riteņu diski.

Jaunais 1,6 litru dīzeļmotors attīsta 136 zirgspēku jaudu un 320 ņūtonmetru griezes momentu. "Opel Meriva" piedāvājumā tas aizstāj līdzšinējo 1,7 litru agregātu. Jaunais dīzeļdzinējs vidēji patērē 4,4 litrus dīzeļa uz 100 km, kas ir par 0,8 l mazāk nekā priekštecim.

Turklāt ne tikai jaunais dīzeļmotors, bet arī visi jaunā "Meriva" benzīna un LPG agregāti atbildīs nākotnes stingrajiem "Euro 6" emisiju normatīviem. 1,4 litru benzīna motori (120 ZS un 140 ZS) tagad tiks piedāvāti arī kombinācijā ar pārveidoto sešpakāpju automātisko transmisiju. Kas attiecas uz piecu un sešu pakāpju manuālajām pārnesumkārbām, arī tās ir tikušas uzlabotas.<



Написать комментарий