Valsts kontrole likumības revīzijas plānošanas posmā Jēkabpils pilsētas pašvaldībā konstatē zemus riskus

foto: jekabpils.lv
foto: jekabpils.lv

2013. gadā Valsts kontroles revidenti Jēkabpils pilsētas pašvaldībā veica likumības revīziju „Programmnodrošinājuma pārvaldības izvērtējums pašvaldībās un pašvaldību izglītības iestādēs”, informē Jēkabpils pašvaldības portāls.

Likumības revīzijas „Programmnodrošinājuma pārvaldības izvērtējums pašvaldībās un pašvaldību izglītības iestādēs” plānošanas posmā tika konstatēts, ka Jēkabpils pilsētas pašvaldībā riski saistībā ar programmnodrošinājuma uzskaiti grāmatvedībā, programmnodrošinājuma pārvaldību un informācijas tehnoloģiju pārvaldības efektivitāti novērtēti kā zemi, līdz ar to revīzijas pierādījumu posmā revidenti darbu pašvaldībā neturpināja.

Valsts kontroliere Elita Krūmiņa Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājam Leonīdam Salcevičam adresētajā vēstulē norādīja, ka Jēkabpils pilsētas pašvaldība tiks informēta par kopējiem revīzijas „Programmnodrošinājuma pārvaldības izvērtējums pašvaldībās un pašvaldību izglītības iestādēs” rezultātiem, lai arī Jēkabpils pilsētas pašvaldība pēc saviem ieskatiem un iespējām varētu pilnveidot IT pārvaldības procesu atbilstoši citās pašvaldībās konstatētajam un sniegtajiem ieteikumiem.


Написать комментарий