ZAAO uzņēmumus Balvos informē par atkritumu šķirošanu

foto: saulkrasti.lv
foto: saulkrasti.lv

Oktobrī SIA ZAAO (ZAAO) speciālisti Balvos aktīvi informē uzņēmumus un iestādes par atkritumu šķirošanas iespējām, vēsta Balvu novada portāls.

Šobrīd jau noslēgti vairāki līgumi, kuri paredz juridiskajām personām piegādāt atkritumu šķirošanas konteinerus, maisus vai EKO kastes, nodrošinot otrreiz izmantojama materiāla bezmaksas savākšanu.

Atkritumu šķirošana un nodošana iestādēm ļauj izvairīties no sadzīves atkritumu konteineru pārslogošanas, tādejādi arī ietaupot līdzekļus, jo sadzīves atkritumu konteineri, atšķirojot pārstrādei izmantojamu materiālu, ir jāizved retāk. Ir būtiski slēgt līgumus par atkritumu apsaimniekošanu, jo ir aizliegts atkritumus pašiem vest uz daudzdzīvokļu māju kvartāliem, atstāt sabiedriskā transporta pieturvietās, izgāzt tos mežā vai dedzināt.

Balvu uzņēmumu un iestāžu vadītāji ar interesi uzklausa ZAAO pārstāvju informāciju un izvēlas dažādus atkritumu šķirošanas veidus. Īpaši pieprasītas ir EKO kastes makulatūrai, kuras iespējams izvietot darba kabinetos un kāpņu telpās.

Juridiskas personas, negaidot īpašu uzaicinājumu, katru darba dienu var vērsties pie ZAAO, speciālisti piedāvās katram klientam izdevīgākos atkritumu šķirošanas veidus. Aicinām informāciju vaicāt un līgumus slēgt arī Balvu EKO laukumā-birojā Ezera ielā 3 pirmdienās, ceturtdienās no plkst.9.00 līdz 13.00, otrdienās, piektdienās no plkst.14.00 līdz 18.00 un sestdienās no plkst.10.00 līdz 14.00, kā arī zvanot pa tālruņiem 64281250, 26132288 vai rakstot uz e-pastu zaao@zaao.lv.


Написать комментарий