Jautājums par AS “Daugavpils Spec.ATU” kapitāldaļu atsavināšanu tika noņemts no Finanšu komitejas ārkārtas sēdes darba kārtības

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šā gada 10.oktobrī no Daugavpils pilsētas domes Finanšu komitejas ārkārtas sēdes darba kārtības tika noņemts jautājums, kura dēļ sēde tika sasaukta, - tika plānots apspriest AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” kapitāldaļu atsavināšanu.

Komitejas locekļiem, kuri uz sēdi bija pulcējušies oficiālajā pusdienlaikā (plkst.12:00), sakarā ar jautājuma noņemšanu no sēdes darba kārtības neradās ne sašutums, ne papildjautājumi, viņi vienbalsīgi nobalsoja par otro darba kārtības jautājumu (par Domes noteikumu grozīšanu sakarā ar eiro ieviešanu) un pasludināja sēdi par slēgto.

Komentējot lēmumu atlikt jautājuma par kapitāldaļu atsavināšanu izlemšanu, pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis paziņoja portālam Gorod.lv, ka minēto lēmumu ietekmēja tas, ka koalīcijas sapulcē, apspriežot šo jautājumu, nolēma, ka rūpīgāk jāizvērtē iespēja iegādāties akcijas no pašreizējiem akcionāriem, lai pašvaldībai būtu lielākā daļa akciju. Minētais jautājums ar pārējiem akcionāriem pagaidām neesot apspriests, lēmums var būt pieņemts tuvāko divu nedēļu laikā, atzīmēja J.Lāčplēsis.

Atgādināsim, ka lēmuma projekts par AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” kapitāldaļu atsavināšanu tika koriģēts 3.oktobrī notikušajā Finanšu komitejas sēdē, kad arī izskanēja ierosinājums iegādāties papildus akcijas.

AS “Daugavpils specializētais autotransporta uzņēmums” vadītājs Valērijs Golubevs portālam Gorod.lv bija paziņojis, ka par Domes ieceri pārdot uzņēmuma kapitāldaļas viņš esot uzzinājis no plašsaziņas līdzekļiem.


Написать комментарий