Taekvondo meistars Habarovs trešais Harkovā

foto: jitae.lv
foto: jitae.lv

A klases starptautiskais turnīrs Ukrainas pilsētā Harkovā sapulcināja lielu skaitu spēcīgu taekvondo sportistu, ziņo Sporta pārvaldes portāls.

Starp dalībniekiem bija arī daugavpilietis Maksims Habarovs, kurš ieņēma trešo vietu.

Harkovā cīņā par medaļām devās ap 700 sportistiem no 20 valstīm. Šajā turnīrā bija iespēja iegūt ne tikai medaļas, bet arī svarīgus punktus Eiropas reitingā. Latvijas komandas sastāvā tika iekļauts “Jitae” pārstāvis Maksims Habarovs, kuram tās bija pirmās šāda līmeņa sacensības. 

Junioru grupā Maksims nodemonstrēja savu meistarību, uzvarot divas cīņas, pie tam vienu priekšlaicīgi. Pusfinālā Habarovs atzina krievu sportista pārākumu, ieņemot trešo vietu. Komandas treneris Boriss Ivanovs atzina, ka Ukrainā bija pamanāms Habarova progress, taču darba vēl pietiekami. Šobrīd svarīgi, lai sportists pēc iespējas biežāk startētu šāda mēroga turnīros, kas ļaus iegūt vērtīgu pieredzi. 

Šajā pašā laikā turnīrs norisinājās arī Kaļiņingradā, kur cīņā devās trīs daugavpilieši. Cīņā ar Uzbekistānas, Krievijas un Lietuvas sportistiem labāko trijniekā bērnu grupā svara kategorijā līdz 29 kilogramiem izdevās tikt Dzintaram Bogdanovam. 

Oktobrī „Jitae” audzēkņiem ieplānoti trīs starti Rīgā, Viļņā un Daugavpilī. 


Написать комментарий