Daugavpils pilsētas domes deputāte novēlēja kolēģiem pārtraukt nomelnot viens otru

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Pēc Daugavpils pilsētas domes deputātes Ritas Strodes domām, viņas kolēģiem – deputātiem – jāpārtrauc nomelnot gan viens otru, gan savu pilsētu.

„Ja šī prakse turpināsies, nekas labs nesanāks, mēs nespēsim nevienu ieinteresēt. Uz laiku šī prakse bija pārtraukta – tika runāts, ka Daugavpils ir interesanta pilsēta, tika izvēlēta laba devīze: „Mana pils – Daugavpils”.

Savukārt patlaban dzirdami tikai pārmetumi, tiek runāts, ka visi ir zagļi. Daļa cilvēku ir pārliecināta, ka kādas iestādes vadītājs obligāti ir kukuļņēmējs un krāpnieks, speciālistu mums nav. Ziniet, skaisti runāt no tribīnes ir viens, bet piesaistīt pilsētā investoru, kurš ieguldīs naudu, radīs darba vietas utt. – tas ir kaut kas pavisam cits”, ir pārliecināta R.Strode.

Deputāte uzskata, ka viens no Daugavpils pilsētas pašvaldības galvenajiem uzdevumiem ir jauniešu piesaiste un nodrošināšana ar darbu, jauniešiem nav jāatstāj mūsu pilsēta darba trūkuma dēļ, mazo darba algu dēļ. „Tas nozīmē, ka ir jāstrādā, nevis jārunā, - jāpiesaista investori, bet viņi nevēlēsies sadarboties ar pilsētu, kurā viss ir slikti. Daugavpils taču ir lieliska pilsēta!”, paskaidroja deputāte.

Ritai Strodei ir liela pieredze politikā, viņa bija pilsētas domes priekšsēdētāja, LR Saeimas deputāte, tādēļ ceram, ka deputāti ņems vērā viņas vārdus.


Написать комментарий