Apkures pabalstu Daugavpilī var noformēt dažādos pilsētas mikrorajonos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domē notikušās preses konferences gaitā Sociālo lietu pārvaldes (SLP) vadītājas pienākumus pildošā Benita Siliņa paziņoja, ka no šā gada 1.oktobra SLP sāka noformēt apkures pabalstus, kurus pilsētnieki varēs izmantot līdz 2014.gada 31.martam.

„Minēto pabalstu klienti var noformēt Sociālo lietu pārvaldes 20. un 16.kabinetos vai pie konsultanta. To var izdarīt rindas kārtībā, bez elektroniskā taloniņa.

Izvērtējot iepriekšējo gadu pieredzi, kad pēc pabalstiem veidojās garas rindas, kā arī ņemot vērā klientu un mūsu darbinieku lūgumus, šogad apkures pabalstu var noformēt arī dažādās pilsētas vietās: Sociālo lietu pārvaldē (Vienības ielā 8), Jaunbūvē – Sociālās aprūpes un rehabilitācijas dienas centrā (Liepājas ielā 4), Ķīmijas mikrorajonā – sociālajā mājā (Šaurā ielā 28), Križos – Poligona ielā 58-3), Neredzīgo biedrībā (Čiekura ielā 5-17)”, pastāstīja Benita Siliņa.

Pēc SLP vadītājas pienākumus pildošās vārdiem, minētais lēmums palīdzēs izvairīties no garām rindām, un, pat pastāvot lielai noslogotībai, nepieciešamo dokumentāciju varēs noformēt pusstundas laikā.

Uz vicemēra Pētera Dzalbes jautājumu par to, vai nevajadzētu sniegt šo pakalpojumu arī citos mikrorajonos, piemēram, Jaunforštadtē, B.Siliņa atzīmēja, ka citu mikrorajonu iedzīvotāji pagaidām neesot izteikuši šādu lūgumu, ja tie tiks saņemti, SLP izskatīs iesniegumus un pieņems lēmumu.


Написать комментарий