Daugavpils novada pedagogi dosies pieredzes apmaiņas braucienā uz Vāciju

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

No šā gada 27.oktobra līdz 3.novembrim Daugavpils novada pedagogi ES apmācības programmas Leonardo da Vinči ietvaros dosies uz Vāciju, kur tiksies ar kolēģiem.

Daugavpils novada domes Izglītības pārvaldes bērnu tiesību aizsardzības speciāliste Natālija Pēterāne paziņoja portālam Gorod.lv, ka Daugavpils novada dome esot noslēgusi ar vācu partneriem sadarbības līgumu, saskaņā ar kuru notiek pieredzes apmaiņas braucieni.

Šoreiz Daugavpils novada pedagogu delegācija, kuras sastāvā būs Silenes pamatskolas direktore Tatjana Klopova, Vaboles vidusskolas direktore Elita Skrupska, Špoģu vidusskolas direktors Jānis Belkovskis, Daugavpils novada domes jaunatnes lietu speciāliste Iluta Kriškijāne un Izglītības pārvaldes bērnu tiesību aizsardzības speciāliste Natālija Pēterāne, dosies pieredzes apmaiņas braucienā, lai apspriestu sociālo iemaņu attīstības jautājumu.

Brauciena laikā delegācija iepazīsies arī ar Vācijā esošo likumdošanu, kas attiecas uz vispārizglītojošajām un profesionālajām skolām, sociālo darbu kā invalīdu atbalsta un integrācijas piemēru, ar jauniešu atbalstu nākamās profesijas izvēlē un daudz ko citu. Notiks teorētiskās un praktiskās nodarbības, semināri.

Pēc Natālijas Pēterānes vārdiem, brauciena laikā tiks izstrādāti temati, kuriem tiks veltīti dažādi pasākumi un jauni starptautiskie projekti.


Написать комментарий