Zvaigznes, kas pēc dzemdībām ātri atguvušas slaidumu

foto: rasskagi-ka.ru
foto: rasskagi-ka.ru

Slavenās jaunās māmiņas pēc bērna nākšanas pasaulē apbrīnojami ātri atgūst agrāko slaidumu. Viņām tā ir „ierasta lieta”, kamēr vidusmēra sievietei tas lielākoties prasa krietni ilgāku laika posmu.

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana nesen apmeklēja Parīzes modes nedēļas pasākumus, tērpusies augumam piegulošos dizaineru tērpos, kas akcentēja, ka jaunā māmiņa pēc dzemdībām jau atguvusi agrākās ķermeņa aprises. Kimas meitiņa Norta nāca pasaulē šā gada 15. jūnijā. Pa šo laiku jaunā māmiņa jau paguvusi nomest 13 grūtniecības laikā uzkrātos kilogramus un gandrīz jau atgriezusies pie sava agrākā svara. Pirms bērna gaidībām 1.59 m garā Kardašjana svēra 64 kg.

„Kima ievēro diētu, kas paredz piecas nelielas ēdienreizes dienā. Tajā iekļauts daudz dārzeņu un proteīns, ko satur zivis un tofu siers,” norāda paziņas. Arī grūtniecības laikā Kardašjana regulāri nodarbojās ar sportu personiskā trenera pavadībā.

Hercogienei Ketrīnai agrāko slaidumu atgūt palīdzējusi bērna barošana ar krūti. Viņa neievēroja striktas diētas, taču drīz pēc dēliņa Džordža nākšanas pasaulē atsāka nodarboties ar jogu.
­


Написать комментарий