DU volejbolisti pārsteidz čempionus un tiek pie divām uzvarām

foto: 7sport.lv
foto: 7sport.lv

Ļoti veiksmīgi Schenker volejbola līgā nospēlējuši “Daugavpils Universitātes” volejbolisti, kuri pārsteidzoši tika pie divām uzvarām pret Igaunijas klubiem, uzvarot abus ar rezultātu 3:2, informē Sporta pārvaldes portāls.

Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā DU uzņēma komandu no Viru. Pirms šīs spēles daugavpiliešu rindas papildināja Andris Krūmiņš un Klāvs Zaļkalns, kas lika ar cerībām raudzīties uz gaidāmo dueli. Pēc zaudējuma pirmajā setā ar 19:25 nākamie divi tika uzvarēti – 25:22, 25:18. Laba iespēja noslēgt spēli bija ceturtajā setā, tomēr tas tika zaudēts (23:25), toties izšķirošajā setā DU nepievīla – 15:12.

Izcils uzbrukumā bija Aleksandrs Samuilovs, kura kontā 26 punkti. 18 punkti Rihardam Puķītim, bet 11 Zaļkalnam.

Svētdien mūsu komandai pretī stājās iepriekšējā gada čempione TTU. Igauņi bija izteikti spēles favorīti, tomēr uz mājās devās ar zaudējumu! Daugavpilieši prasmīgi izmantoja pretinieku kļūdas un ļoti labi spēlēja uzbrukumā.

Pirmie divi seti tika uzvarēti (25:22, 25:23), pie tam arī trešajā setā ilgstoši vadībā bija tieši mājinieki. Diemžēl iniciatīva tika izlaista no rokām un atkal nācās uzvarētāja noskaidrošanai spēlēt piekto setu. Tajā visu laiku vadībā bija daugavpilieši, beigās arī izcīnot uzvaru – 15:12.

Punktu spēlei pielika Rihards Puķītis, kurš bija viens no labākajiem visas spēles garumā. Viņa kontā 19 punkti, bet 26 atkal Samuilovam. 13 punkti Tomam Švānam, 11 – Dmitrijam Lavrenovam, 10 – Zaļkalnam.
Negaidīti labs sniegums atjauninātajai DU vienībai.


Написать комментарий