Rēzeknē godināti pilsētas labākie uzņēmēji

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Piektdien, 11. oktobrī, tradicionālās izstādes "Rēzeknes uzņēmējs 2013" laikā Rēzeknes pilsētas dome godināja uzņēmumus, kam pagājušajā gadā bija vislabākie darbības rādītāji.

Uzņēmumi tika godināti un saņēma Rēzeknes pilsētas domes pateicības rakstus astoņās nominācijās: gada ražotājs ar ievērojamu ieguldījumu pilsētas ekonomikā – SIA "Rēzeknes gaļas kombināts"; gada lielākais eksportētājs un sociāli atbildīgākais uzņēmums - RSEZ SIA "NewFuels"; gada stabilākais nodokļu maksātājs - SIA "Latgales druka"; ievērojamākais darba apjomu kāpums būvniecības nozarē - SIA būvfirma "Ceļi un tilti"; stabilākais ražošanas kāpums pārtikas rūpniecības nozarē - SIA RSEZ "DFD"; lielākais nodarbināto skaita pieaugums mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības un ēdināšanas pakalpojumu nozarē - SIA "Lekon"; stabilākie darbības rādītāji kravu pārvadājumu nozarē - SIA "SV TRANS".

Lai noteiktu labākos uzņēmumus šajās nominācijās, tika izmantoti statistikas dati (apgrozījums, nodokļu maksājumu summa, investīciju apjoms, darba vietu skaits).

Šogad pirmoreiz tika vērtēti arī pašvaldības uzņēmumi un par uzvarētāju nominācijā "Gada inovāciju ieviesējs" tika izvēlēts uzņēmums a/s "Rēzeknes siltumtīkli".

"Ne pirmo gadu sveicam un godinām labākos mūsu pilsētas uzņēmējus, mums ir patiess prieks un lepnums, ka Rēzeknē kļūst arvien vairāk uzņēmīgu un atbildīgu cilvēku. Izmantojot gadījumu, vēlos vēlreiz pateikties Rēzeknes uzņēmējiem par to, ka jūs esat, ka jūs strādājat un domājat ne tikai par savu rītdienu, bet arī par mūsu pilsētas nākotni," " teica Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājs Aleksandrs Bartaševičs apbalvošanas ceremonijas laikā.

"Nākamajā plānošanas periodā pašvaldība īpašu uzmanību veltīs tieši tūrisma attīstībai, un tā būs lieliska iespēja atrast savu jomu daudziem maziem un vidējiem uzņēmējiem.

Rēzeknes pilsētas dome vienmēr ir gatava palīdzēt Rēzeknes pilsētas uzņēmējiem, lai kopīgiem spēkiem sasniegtu arvien labākus rezultāts."



Написать комментарий