J.Dukšinskis apsolīja, ka pilsētas vadības komandējumi tiks vairāk atspoguļoti plašsaziņas līdzekļos

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas vadībai tiekoties ar žurnālistiem, pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Jānis Dukšinskis paziņoja, ka turpmāk pašvaldība centīsies informēt par Domes vadības komandējumiem, lai pēc tam tā atskaitītos par komandējumu rezultātiem.

Atbildot uz žurnālistu jautājumiem par neseno komandējumu uz Maskavu un Narofominsku mērķiem un rezultātiem, Jānis Dukšinskis paziņoja, ka Maskavu – Daugavpils sadraudzības pilsētu – apmeklēja Jānis Lāčplēsis un Dmitrijs Rodionovs, kuri apsprieda pilsētu sadarbības iespējas un līgumsaistību izpildi. Savukārt Narofominsku apmeklēja pats J.Dukšinskis, un šī vizīte bija sen izveidojušās sadarbības ietvaros. Tikšanās gaitā Krievijas pusei nodeva Krievu nama vēstuli, Daugavpils pārstāvji apsprieda turpmākās sadarbības iespējas, tostarp izglītības un būvniecības jomās.

Komentējot šāda veida braucienus, J.Dukšinskis atzīmēja, ka parasti transporta izdevumus sedz viesi, bet pārējos izdevumus apmaksā pieņemošā puse.

Atbildot uz žurnālistu piezīmēm, ka šāda veida komandējumi parasti netiek plaši atspoguļoti presē, J.Dukšinskis paziņoja, ka plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ieteikumi tiks ņemti vērā un nepieciešamības gadījumā delegāti stāstīs par paveikto darbu, lai pierādītu, ka visiem komandējumiem ir kāds mērķis.


Написать комментарий