Maikls Duglass melojis par kakla vēzi

foto: Reuters
foto: Reuters

Slavenais Holivudas aktieris Maikls Duglass atzinies, ka melojis par to, ka 2010.gadā viņam tika atklāts kakla vēzis. Pēc paša aktiera teiktā, patiesībā viņam bija onkoloģisks audzējs uz mēles, kuru viņš izārstējis, raksta ārvalstu mediji.

Maiklam Duglasam nebija kakla vēža ceturtajā stadijā. To viņš atzina kādā sarunu šovā.

Intervijā aktieris atklāja, ka šo soli nācās spert un viņam un viņa ārstam, lai izvairītos no nelabvēlīgām diskusijām. Kā skaidroja Duglass, audzēja, kas bija valrieksta lielumā, atklāšana varēja beigties ar mēles un žokļa amputāciju.

"Ziņa par slimību pārsteidza mani 2010.gadā pirms lielās preses tūres, kas bija veltīta filmai "Volstrīta". Nebija ne runas par to, ka tūre jāatceļ sliktas pašsajūtas dēļ. Es patiecu sev, ka jāiet un jāpasaka viņiem par vēzi un viss. Ārsts piedāvāja – pateiksim, ka runa ir par kakla vēzi," atklāja 69 gadus vecais aktieris.

Audzējs varēja izplatīties uz kakla un žokļa un tad aktierim nāktos zaudēt daļu sejas.

Aktieris dalījās atmiņās par to, kā uzzināja par baiso slimību: „Nekad to neaizmirsīšu... Man bija aizdomas... Bet tajā brīdī, kad es ieraudzīju ārsta sejas izteiksmi, apskatot manu mēli, es vienkārši kļuvu bāls.”

Taču patlaban briesmas ir aiz muguras un aktieris jūtas labi.

"Es apmeklēju ārstu katrus trīs mēnešus, pēc tam reizi pusgadā un nesen arī biju. Jau divus gadus man viss ir labi. Ņemot vērā manu vēža paveidu, ja divus gadus viss ir labi, 95 % gadījumu slimība neatgriežas," ar prieku paziņoja Duglass.


Написать комментарий