Par savdabīgo blogeri Jaroslavu sajūsminās Lietuvas modes pasaule

foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva
foto: no Izdevniecības Rīgas viļņi arhīva

„Pirmajā mirklī varētu šķist, ka pasākuma apmeklētāja ir sieviete - modes dāma ar ļoti labu stila izjūtu. Jaroslava slaido augumu patiesi var apskaust ne viena vien daiļā dzimuma pārstāve,” – tā par modes blogeri un modeli Jaroslavu Barišņikovu raksta Lietuvas prese.

Jaroslavs pavisam nesen ieradās uz kādu modes skati Lietuvā un uzreiz nokļuva kaimiņvalsts preses uzmanības lokā, jo Jaroslavs, kā jau ierasts, bija ģērbies sev raksturīgā stilā – augstpapēdenēs un sieviešu apģērbā.Un, protams, Lietuvas žurnālisti nepalaida garām iespēju nointervēt Jaroslavu. Lūk, raksts portāla lrytas.lt modes sadaļā.
Stilīgais viesis no Latvijas augstspapēdenēs staigā katru dienu
Cieši piegulošas melnas ādas bikses, tādas pašas krāsas jaciņa, meikaps un augstpapēžu apavi. Šādi ģērbies, 18 gadus vecais Latvijas modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs ieradās dizainera Roberta Kaļinkina 2014. gada pavasara/vasaras kolekcijas prezentācijas vakarā Viļņā. Apģērbu un apavi kombinācija ir interesanta un atbilst jaunākajām modes tendencēm.
Pirmajā mirklī varētu šķist, ka pasākuma apmeklētāja ir sieviete - modes dāma ar ļoti labu stila izjūtu. Jaroslava slaido augumu patiesi var apskaust ne viena vien daiļā dzimuma pārstāve.
„Jā, tā es izskatos katru dienu (smaida). Augstpapēžu kurpes ir mana mīļākie apavi. Un es tiešām tajos jūtos ļoti ērti," sarunā ar portālu lrytas.lt sacīja puisis. Jaroslavs nēsā 41. izmēra apavus, tāpēc atrast savam izmēram atbilstošus ekstravagantus zābakus vai kurpes nav problēma.
Viesis no Latvijas pastāstīja, ka publisku pasākumu Lietuvā apmeklē ne pirmo reizi. Pagājušajā gadā viņš viesojies arī festivālā „Mados infekcija” („Modes infekcija”). „Modes pasaulē apgrozos jau vairākus gadus. Man ir interesanti pašam savām acīm redzēt, ko radījuši dizaineri citās valstīs. Savas domas un novērojumus rakstu savā blogā," sacīja Jaroslavs.
Satikt Jaroslavu uz ielas, tērpušos vienkāršos džinsos un T-kreklā ir gandrīz neiespējami. Puisim patīk būt pamanāmam, izcelties ar savu izskatu un dažkārt pat šokēt apkārtējos.


Написать комментарий