Daugavpils novada Kultūras centrs aicina uz gandrīz nopietnu komēdiju «Kāpēc mums jāprecas?»

foto: Indra Valniece
foto: Indra Valniece

Nākamnedēļ, 26.oktobrī, plkst.17:00 Daugavpils novada Kultūras centrā (Dobeles ielā 30, Daugavpilī) viesosies Akvelīna Līvmane un Juris Kalniņš ar „gandrīz nopietnu” izrādi „Kāpēc mums jāprecas?”.

Izrādes režisore paziņoja portālam Gorod.lv, ka, viņasprāt, luga ir „gandrīz nopietna komēdija”, kas stāsta par mīlestību, uzticību un cieņu, par izšķiršanos spert svarīgu soli.

Luga „Kāpēc mums jāprecas?” ir stāsts par diviem sen pazīstamiem cilvēkiem. Kristīne (A.Līvmane) ir atraitne, kura vēlas doties uz dienvidiem un pavadīt tur vecumdienas. Ģimenes draugs Hermanis (J.Kalniņš) piedāvā viņai sākt visu no sākuma.

„Cik lielai ir jābūt drosmei, lai bildinātu senu draudzeni? Vai nedaudz virs “astoņpadsmit” ir iespējams sākt visu no jauna? Vai 18 stundās var panākt viņas priekrišanu, ja visu laiku traucē strādnieki (J.Mūrnieks un R.Šilings), kuri nēsā mantas?”, jautā lugas autore.

Jāatzīmē, ka izrādes režisore Indra Vaļeniece pēc Harkovas Kultūras akadēmijas absolvēšanas bija Liepājas teātra aktrise. Tūres ietvaros šo izrādi var izbaudīt arī Daugavpils un novada iedzīvotāji. Ieejas maksa – 4 lati.



Написать комментарий