„Māja – 2”: Aleksandrs Gobozovs noveda māti līdz suicīda mēģinājumam ar cietsirdīgu taisnību par māsas ģimeni 1

foto: liveinternet.ru
foto: liveinternet.ru

15. oktobra nakts ēterā parādīja, kādēļ Olga Gobozova mēģināja pakārties meža joslā. Līdz histērijai sievieti noveda dēls Aleksandrs, kurš publiski pastāstīja, kā dzīvo viņa vecākā pusmāsa Irina Potapova.

Sarunu vietā raidījuma vadītāja Olga Buzova atskaņoja telefona sarunu, kura notika starp Olgu un viņas meitu, kura dzīvo Pjatigorskā. Irina Potapova sarunā ar māti paziņoja, ka nākamais Sašas un Alianas bērns mantos nelīdzsvarotās māmiņas psihiskos traucējumos. Pēc šīs informācijas publiskošanas nākamā vedekla un vīramāte atkal sastrīdējās, vēsta eurosmi.ru.

Olga Gobozova mēģināja saņemt dēla atbalstu, bet Aleksandrs aizstāvēja Ustinenko ģimeni, nevis savu māti. Turklāt viņš nolēma pārmest mātei to, ka viņa nevar sakārtot savu bērnu personīgo dzīvi. Saša minēja māsas ģimenes nesaskaņas. Puisis pastāstīja, ka Irinas vīrs visu laiku spēlē online spēles, bet sievas un mazā bērna uzturēšanai pelna tikai 10 tūkstošus rubļu mēnesī.

Tāpat Gobozovs pavēstīja, ka Irinas vīramāte ir alkoholiķe, kura, atbraucot ciemos pie dēla ģimenes, litriem dzer vīnu bērna acu priekšā. Bet vīrs, bijušais desantnieks strīda laikā dzērumā salauza sievai degunu. Pēc šādas vaļsirdības Olga Gobozova sāka raudāt un lūdza, lai dēls viņu nemoka ar šādiem briesmīgiem stāstiem. Pēc tam 65 gadus vecā sieviete devās uz mežu, kurā vēlāk Aleksandrs atrada viņu cilpā.


Написать комментарий

Maatei jau sen laiks doties uz pensijnaaru "pansionaats 2" !Ko vecenei jaagoraas jauniesu sovaa!?