Daugavpilī iekārtos vēl vienu bērnu rotaļu laukumu ar mākslīgo segumu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” komunālinženiere Oksana Grigorjeva paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad bērnu rotaļu laukumu aprīkojuma uzstādīšanas rezultātā esot ietaupīti līdzekļi, kuri tiks izmantoti, lai pilsētā iekārtotu vēl vienu nelielu bērnu rotaļu laukumu, kurā būs mākslīgais segums.

Patlaban tiek veikta iepirkuma procedūra par bērnu rotaļu kompleksa, karuseļu, vingrošanas kompleksa, smilšu kastes, šūpoļu un soliņu uzstādīšanu Šaurā ielā 28. Pēc O.Grigorejvas vārdiem, bērnu rotaļu laukuma iekārtošana vieta tika izvēlēta, ņemot vērā Sociālo lietu pārvaldes lūgumu.

„Šaurā ielā atrodas sociālās mājas, kurās dzīvo daudz bērnu. Patlaban bērni izmanto bērnu rotaļu laukumus pāri ielai – Šaurā ielā 27 un Šaurā ielā 29a, tomēr arī šajos bērnu rotaļu laukumos parasti ir daudz bērnu. Lai bērni neskraidītu pāri ielai un visiem pietiktu vietas, vecā bērnu rotaļu laukuma vietā Šaurā ielā 28 tiks uzstādīts jauns aprīkojums”, atzīmēja Oksana Grigorjeva.

Tas būs jauns bērnu rotaļu laukums ar mākslīgo segumu, kuru mūsdienās izmanto civilizētās valstīs un kas ir domāts bērnu drošībai. Pēc komunālinženieres vārdiem, šāds segums šogad tika ieklāts zem bērnu rotaļu laukuma aprīkojuma Slavas skvērā, un tas ir ērts.

Tiek plānots, ka bērnu rotaļu laukuma iekārtošanas darbi tiks veikti jau šogad, lai līdz gada beigām apgūtu visus šiem mērķiem iedalītos līdzekļus.


Написать комментарий