S.Mihailovs: Ņemot vērā pilsētnieku lūgumus, mūsu mājas lapā tiks modernizētas autobusu kustības shēmas

Portāls Gorod.lv Daugavpils autobusu parka vadītājam Sergejam Mihailovam nodeva mūsu lasītāju priekšlikumus sakarā ar pasākumiem, kuri nodrošinātu ērtāku sabiedriskā transporta izmantošanu.

Sergejs Mihailovs paziņoja, ka priekšlikums uz mikroautobusiem norādīt ne tikai maršruta numuru, bet arī tā nosaukumu, ir ļoti pareizs un tas esot virzīts izskatīšanai. Autobusu parka vadītājs paskaidroja, ka mikroautobusos netiek ievietotas plāksnītes ar maršruta nosaukumu, jo tajos logi ir diezgan mazi, tādēļ informācijas izvietošana ir visai problemātiska. Tomēr jautājums tiks izskatīts un tiks meklētas tā risināšanas iespējas.

Atbildot uz mūsu lasītāju norādēm, ka Autobusu parka mājas lapā esot pieejama neērta pilsētas autobusu maršrutu shēma, S.Mihailovs paziņoja, ka šis jautājums arī tiek risināts. Pēc viņa vārdiem, patlaban uzņēmuma mājas lapā ir pieejamas autobusu maršrutu un pieturu shēmas, tomēr tam jābūt saprotamākām, detalizētākām un ērtākām.

„Tiek plānots, ka nākamgad mēs izstrādāsim katra maršruta detalizētākas shēmas. Šajā virzienā jau tiek strādāts. Lai modernizētu mūsu mājas lapu un piedāvātu maršrutu apskates ērtāku variantu, ir nepieciešami līdzekļi, kurus centīsimies paredzēt nākamā gada budžetā”, paziņoja S.Mihailovs.


Написать комментарий