Maša Maļinovskaja pastāstīja par saviem vīriešiem un abortiem 1

foto: pravdaurfo.ru
foto: pravdaurfo.ru

32 gadus vecā televīzijas raidījumu vadītāja Maša Maļinovskaja sniedza atklātu interviju kanālam NTV. Sarunas laikā viņa žurnālistiem pastāstīja par saviem neveiksmīgajiem romāniem, kuri beidzās ar abortiem.

Ja var ticēt Krievijas slavenības vārdiem, tad pirmo reizi viņa palika stāvoklī 19 gadu vecumā. Mašas jaunais cilvēks, kurš bija viņas bērna tēvs, atļāva viņai dzemdēt tikai gadījumā, ja tas būs zēns. Maļinovskaja atnāca uz klīniku ar mērķi noskaidrot mazuļa dzimumu. Ārsts ginekologs ieteica meitenei tikt vaļā no vīra – tirāna. Maša uzklausīja viņa padomu un aizgāja prom no pirmā vīra. Pēc attiecību pārtraukšanas Maša nolēma veikt abortu, lai nekas viņai neatgādina par pagātni, vēsta postironic.org.

2009. gadā televīzijas raidījumu vadītāja apprecējās otro reizi. Par Maļinovskas izredzēto kļuva Arhangeļskas apgabala administrācijas vadītāja vietnieka dēls. Tomēr arī šī laulība neizdevās. Saprotot, ka šīs attiecības nebūs ilgas, Maļinovskaja atkal izšķīrās par abortu.

2011. gadā Maša Maļinovskaja tomēr dzemdēja dēlu Mironu. Zēna tēvs ir Čečenijas uzņēmējs. Televīzijas raidījumu vadītāja domā, ka viņa ir laba mamma. Visu savu brīvo laiku viņa cenšas pavadīt kopā ar dēlu.


Написать комментарий

priekškam tvnet publicē ziņas par visādām palaistuvēm?