Reinis Joksts ir gatavs sākt Daugavpils pilsētas domes deputāta pienākumu pildīšanu

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Reinis Joksts – Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes loceklis – tuvākajā laikā plāno sākt pildīt Daugavpils pilsētas domes deputāta pienākumus.

Atgādināsim, ka deputāts Boriss Ivanovs („Latgales partija”) nolika deputāta mandātu, un ar Daugavpils pilsētas vēlēšanu komisijas lēmumu viņa vieta tika piedāvāta nākamajam sarakstā esošajam kandidātam – R.Jokstam.

R.Joksts portālam Gorod.lv paziņoja, ka ir gatavs pildīt deputāta pienākumus, jo tieši tāpēc viņš arī piedalījās pašvaldību vēlēšanās. R.Joksts atzīmēja, ka pašlaik viņam nav detalizētas informācijas par Domes darbu, taču viņš plāno atbalstīt lēmumus, kuri tiks pieņemti pilsētnieku labā.

Atbildot uz jautājumu, vai viņš plāno atbalstīt deputāta Vladimirs Borisjonoka izteikto domu par jaunas komitejas, kas nodarbotos ar medicīnas jautājumiem, izveidošanu, R.Joksts atzīmēja, ka pagaidām neesot iepazinies ar komitejas nolikumu, tādēļ neesot pārliecināts, ka tā ir nepieciešama, jo būtībā ar veselības aprūpi saistītos jautājumus risina Sociālo lietu komiteja.

Jaunais deputāts pirmo reizi pilsētas Domes sēdē, visdrīzāk, piedalīsies 24.oktobrī.


Написать комментарий