«Vēsma» maina imidžu: rīt notiks pirmā tematiskā ballīte “ENERGY PARTY”

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Ceturtdien, 17.oktobrī, plkst.21:00 pilsētas centrā – pilsētniekiem labi zināmā kafejnīcā „Vēsma” notiks Daugavpilī nebijis pasākums – „ENERGY PARTY”.

Pasākuma rīkotāji paziņoja portālam Gorod.lv, ka kafejnīca „Vēsma” arī iepriekš esot priecējusi pilsētniekus ar interesantām akcijām, kulinārijas jaunumiem, dāvanām un pārsteigumiem, izstādēm un konkursiem, tādēļ šoreiz kafejnīcas radošie darbinieki pilsētniekiem un pilsētas viesiem piedāvā jaunu iespēju patīkami pavadīt vakaru – apmeklēt tematisko ballīti. Tā nebūs parastā diskotēka vai tematiskais vakars, bet viss augstākminētais vienā formātā.

Zīmīgi, ka jaunā ballīte ir saistīta arī ar „Vēsmas” imidža maiņu – tagad kafejnīcas nosaukums būs „ENERGY BAR VĒSMA”. Pirmās tematiskās ballītes mērķis ir dāvāt visiem apmeklētājiem pozitīvas emocijas, jaunās zināšanas, enerģijas lādiņu.

Atbildot uz jautājumu, kas gaida ballītes viesus, tās rīkotāji uzsvēra, ka viņus gaida pozitīva gaisotne, par kuru divās dejošanas zālēs rūpēsies kafejnīcas „Vēsma” draugi – Dj Gatis, Dj Kubik, Dj Default, Dj Junior Jeff un Dj Zenja. Savukārt no plkst.23:00 līdz 01:00 visus gaida neliela izklaidējoša programma ar „Fire theatre led show” un “Spider man и Body art neon show”.

Tāpat „ENERGY BAR VĒSMA” viesus visu nakti, sākot ar plkst.21:00, izklaidēs kriogēnais bārs, par kuru parūpēsies „Elme messer” un „Vēsma”, atklājot kriogēnas molekulu virtuves noslēpumus un piedāvājot izbaudīt sorbe no viskija un kolas, apelsīnu čipsus, no espreso pagatavoto saldējumu un daudz ko citu. Jāmin, ka kriogēnas molekulu virtuves elementi tiks izmantoti restorāna „Vēsma” ēdienkartē. Tāpat nakts laikā visi interesenti varēs piedalīties studijas „Apgleznošanas māksla” talantīgā meistara meistarklasē.

Jāatzīmē, ka kafejnīcas telpas tika noformētas, izmantojot neona gaismas elementus, tādēļ pasākuma apmeklētājiem iesaka savā garderobē maksimāli izmantot balto krāsu.

„Ņemiet līdzi labu garastāvokli un pozitīvas emocijas, bet mēs centīsimies jūs nepievilt un padarīt šo nakti interesantu un neaizmirstamu”, sola ballītes rīkotāji.

Jāpiebilst, ka pasākumā var piedalīties personas, kuras ir sasniegušas 21 gadu vecumu.


Написать комментарий