Balvu novadā atzīmēti tradicionālie skolotāju svētki „Gada skolotājs 2013”

foto: balvi.lv
foto: balvi.lv

Teju ikvienam skolēnam un skolotājam oktobra mēnesis saistās ne tikai ar zeltainā rudens atnākšanu, bet arī ar skolotāju svētkiem. Šī mēneša sākumā ik gadu notiek pasākums „Gada skolotājs”, kurš neizpalika arī šogad.

Piektdien, 11.oktobrī, Kubulu Kultūras namā pulcējās Balvu un Rugāju novada skolu direktori un pedagogi, lai kopīgi atzīmētu savas profesijas svētkus un par ieguldījumu un sasniegumiem izglītības jomā godinātu minēto novadu skolu pedagogus.
Sveicēju vidū bija arī Balvu novada Domes priekšsēdētājs Andris Kazinovskis, kurš skolotājiem novēlēja vienmēr būt tikpat izturīgiem, labsirdīgiem, priecīgiem un gandarītiem par savu darbu. Atzinības vārdus no Domes priekšsēdētāja saņēma arī Izglītības, kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Nora Apine.
Skolotāju dienas pasākumu rudenīgā noskaņā vadīja Stacijas pamatskolas direktore Ruta Bukša un Kubulu PII „Ieviņa” vadītāja Lija Bukovska, kā arī „Miķelis” Māris Lāpāns un skolēni – Elīza un Oskars. Vakara gaitā par pasākuma dalībnieku labsajūtu rūpējās grupa „Galaktika”.

Šogad par profesionālākajiem, radošākajiem, nenogurstošākajiem un atsaucīgākajiem tika atzīti 22 pedagogi no abu minēto novadu skolām: Alīna Vestfāle, Balvu Valsts ģimnāzija, Daina Mediniece, Balvu Amatniecības vidusskola, Ingrīda Paršinova, Balvu pamatskola, Adrija Dreimane, Bērzpils vidusskola, Ilga Medne, Tilžas vidusskola, Alla Fjodorova, Briežuciema pamatskola, Aldis Laicāns, Stacijas pamatskola, Jānis Gabrāns, Tilžas internātpamatskola, Iveta Socka, Krišjāņu filiāle, Silvija Jermacāne, Vectilžas filiāle, Sandra Saviča, Balvu pirmsskolas izglītības iestāde „Sienāzītis”, Iveta Larka, Balvu pirmsskolas izglītības iestāde „Pīlādzītis”, Maija Tiltiņa, Bērzkalnes pirmsskolas izglītības iestāde, Ingrīda Pitkeviča, Kubulu pirmsskolas izglītības iestāde ”Ieviņa”, Ģirts Ripa, Balvu Mūzikas skola, Elita Eglīte, Balvu Mākslas skola, Imants Kairišs, Balvu Sporta skola, Guntis Circenis, Balvu Tālākizglītības un cilvēkresursu attīstības centrs, Iluta Balule, PIKC „Rīgas Valsts tehnikums”, Ināra Frolova, Balvu Bērnu un jauniešu Centrs, Emerita Maslovska, Rugāju novada vidusskola, Aivis Rakstiņš, Rugāju novada Eglaines pamatskola.



Написать комментарий