Bērnu rotaļu laukumi Daugavpilī tiks sakāroti arī nākamgad

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes iestādes „Komunālās saimniecības pārvalde” darbinieki jau ceturto gadu sakārto bērnu rotaļu laukumu aprīkojumu, un nākamgad šie darbi tiks turpināti, portālam Gorod.lv paziņoja Pārvaldes komunālinženiere Oksana Grigorjeva.

Viņa atzīmēja, ka 2013.gadā Daugavpilī tika renovēti 11 bērnu rotaļu laukumi, katrā no kuriem ir uzstādīti 3 āra trenažieri. Vingrošanas aprīkojums un āra trenažieri uzstādīti arī Centrālajā parkā un Slavas skvērā – kopumā aptuveni 40 aprīkojuma vienības. Pabeigta bērnu rotaļu laukuma iekārtošana Ruģeļos, ar kuru sākumā bija radušās nelielas problēmas.

Izmantojot šogad ietaupītos līdzekļos, tiek plānots modernizēt bērnu rotaļu laukumu Šaurā ielā, pie sociālajām mājām. Lai bērnu rotaļu laukumus aprīkotu saskaņā ar mūsdienu standartiem, šogad nolēmts iekārtot tos ar mākslīgo segumu, kas ir daudz drošāks un kuru jau ir novērtējuši pilsētnieki.

O.Grigorjeva paziņoja, ka pēc iniciatīvu grupas lūguma šogad tika renovēts arī volejbola laukums Nīderkūnu skvērā, bet pēc Ruģeļu mikrorajona iedzīvotāju lūguma šajā mikrorajonā tika uzstādīts ielu vingrošanas aprīkojums.

„Iedzīvotāji redz, ka KSP ievēro viņu intereses un arvien aktīvāk izsaka savu viedokli un priekšlikumus. Nesen pie mums griezās Jaunforštadtes un Grīvas iedzīvotāji ar lūgumu uzstādīt viņu mikrorajonos sporta vingrošanas aprīkojumu. Centīsimies izpildīt lūgumu, ņemot vērā budžeta iespējas. Savukārt nākamgad tiek plānota bērnu rotaļu laukumu rekonstrukcija 16 māju pagalmos. Precīzāks darbu apjoms būs zināms, kad deputāti apstiprinās nākamā gada budžetu”, paziņoja O.Grigorjeva.


Написать комментарий