Kellijai Osbornai manikīrs par vienu miljonu dolāru

foto: instagram.com
foto: instagram.com

TV personība Kellija Osborna (28) atkal pievērsusi sev uzmanību, pateicoties neiedomājami dārgai nagu lakai!

Šī nav pirmā reize, kad Kellija Osborna lepojas ar ultra dārgu manikīru, kāds pirms viņas nav bijis nevienai daiļā dzimuma pārstāvei. Jau 2012. gadā, dodoties uz „Emmy” balvu vakaru, viņa lepojās ar visdārgāko manikīru pasaulē. Toreiz mis Osbornas nadziņi bija klāti ar „Azature” nagu laku, kas pagatavota, izmantojot 267 karātus melno briljantu. Viena šādas nagu lakas pudelīte maksāja ceturtdaļmiljona dolāru ( Ls 135 000).
„Man tūlīt veiks manikīru un nolakos nagus ar 250 000 dolāru vērtu nagu laku, kas izgatavota no melnajiem briljantiem,” pirms došanās uz ceremoniju savā „Twitter” mikroblogā rakstīja Osborna. „Esmu stāvā sajūsmā! Man tas ir ļoti liels pagodinājums. Man vajadzēs pašai sev atgādināt, vai maz apjaušu, cik daudz naudas ir uz maniem nadziņiem!”

Taču šoreiz rokera Ozija Osborna meita pārtrumpojusi pati sevi: „Atceraties pērnā gada „Emmy” balvu vakaru un manu „Azature” manikīru, kas maksāja 250 000 dolāru? Nu, lūk... man tagad bija gods kļūt par vienīgo meiteni pasaulē, kas izmēģinājusi balto briljantiņu manikīru par vienu miljonu dolāru. Mans prāts aizvien nespēj aptvert šo cenu, taču ceru, ka ar manu palīdzību mums izdosies pārdot šo nagu lakas pudelīti un savākt lielu naudas summu manas mammas, Šāronas Osbornas, vadītajam labdarības fondam, kas cīnās pret vēzi.”

Pēc „Emmy” balvu vakara un dižošanās ar ārkārtīgi dārgo manikīru, Kellijai nācās uzklausīt daudz kritikas. Daudzi pēla jauno dāmu par absolūti nevajadzīgu naudas izšķiešanu. Uzzinājusi par šiem vārdiem, Kellija savā „Twiter” blogā uzrakstīja atbildi: „Es saprotu, ka mana nagu laka daudziem ir likusi vilties. Atvainojiet mani, bet es to nenožēloju. Es tajā vakarā sajutos kā īsta karaliene!” Kellija arī precizēja, ka pati neko nav maksājusi: „Man tikai paveicās, ka no visiem izraudzījās tieši mani, lai uzklātu šo nagu laku ceremonijas vakarā.”


Написать комментарий