Skarbais Vinnijs Džounss draud imigrantu dēļ nekad neatgriezties dzimtajā Lielbritānijā

foto: Publicitātes foto
foto: Publicitātes foto

Skandalozais britu izcelsmes Holivudas spīdeklis un skarbais eksfutbolists Vinnijs Džounss paziņojis, ka nekad neatgriezīšoties uz pastāvīgu dzīvi savā dzimtenē, jo tur esot pārāk daudz imigrantu, kuru dēļ Apvienotā Karaliste esot pārvērtusies līdz nepazīšanai, vēsta tabloīds "mirror.co.uk".

"Lielbritānija vairs nav valsts, kurā es uzaugu. Tagad tā ir Eiropas valsts," sūdzējās 48 gadus vecais Vinnijs, kurš televīzijas kanālā "National Geographic" pašlaik veic skarbus un dzīvībai bīstamus darbus Krievijā.

Vinnijs ir pārliecināts - britu valdība ir rīkojusies pārsteidzīgi, jau 2004.gadā atverot darba tirgu strādājošajiem no jaunajām Eiropas Savienības valstīm Austrumeiropā. "Mūsu pašu māja nebija kārtībā, taču mēs vēl tajā ielaidām viesus," saniknots ir Džounsa kungs.

Iespējams, Vinnijs būtu pārsteigts, uzzinot, ka miglainā Albiona bija Eiropas valsts arī pagājušā gadsimta 70.gados, kad viņš Londonas priekšpilsētā vadīja savas laimīgās bērnības un jaunības dienas. Lielbritānija ir sala, kas atrodas kontinentālās Eiropas rietumu piekrastē, ironiski atgādina "mirror.co.uk".

Nostalģijas pārņemtais Vinnijs arī uzskata, ka ir sagrauts Anglijas futbols, jo pēdējos gados tajā esot masveidā ieplūduši ārzemju spēlētāji un citzemju menedžeri.

Vairāki eksperti brīdinājuši, ka Vinnijam esot jābūt uzmanīgākam savos izteikumos, kuru dēļ viņam var izvirzīt apsūdzības rasismā un ksenofobijā. Kā Tu domā, vai allaž politnekorektais sūrais vīrs ieklausīsies šajos brīdinājumos?

Patlaban misters Džounss kopā ar sievu un diviem bērniem mitinās greznā savrupmājā Holivudā, kur viņa kaimiņš ir slavenais režisors Kventins Tarantino.

Aktieris atzīst, ka Lielbritānijā negribot dzīvot arī tāpēc, ka tur biežā lietus dēļ esot ļoti nomācoši laikapstākļi. Savukārt Losandželosā saule spīdot teju visu laiku, tāpēc viņš varot nodoties iemīļotajai golfa spēlei sešas dienas nedēļā.

Džounss, kurš savulaik pārstāvēja Velsas izlasi, kļuva populārs ar skandaloziem izgājieniem futbola laukumā, bet pasaules slavu ieguva 1998.gadā ar gangstera lomu tolaik nepazīstamā režisora Gaja Ričija filmā "Nav dūmu bez stobriem" ("Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), kam sekoja lomas daudzos citos kases grāvējos. Savā aktiera karjerā izmanto skarbā futbolista tēlu un ir pazīstams ar agresivitāti un biedējošo uzvedību.

Tikmēr slavenais britu pavārmākslas ģēnijs Džeimijs Olivers, kurš Latvijas skatītājus turpina priecēt ar saviem kulinārijas raidījumiem dzīvesstila kanālā "Fox Life", ir paudis pilnīgi citādu viedokli par imigrantiem. Džeimijs atzinis, ka bez austrumeiropiešu un citu imigrantu darbaspēka viņš būtu spiests slēgt savus restorānus Lielbritānijā, jo briti esot slinki un negribot darīt darbus, kurus ar prieku uzņemoties čaklie un strādīgie imigranti.

Par Vinnija Džounsa jaunākajām sūrajām gaitām uzzināsi, ja ceturtdienās, plkst. 20.00,  kanālā "National Geographic" sekosi līdzi raidījumu ciklam "Bīstamākie darbi Krievijā ar Vinniju Džounsu" ("Vinnie Jones: Russia's Toughest").


Написать комментарий