Partijas biedri ir neizpratnē: Daugavpils pilsētas domes vicemērs ir būtiski mainījies

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, partiju apvienība „Tautas kontrole” un „Sociālā taisnīguma partija” Daugavpils pilsētas pašvaldības vēlēšanās saņēma 8,37% vēlētāju balsu, kā rezultātā ieguva vienu vietu pilsētas domē. Partiju apvienību Domē pārstāv Pēteris Dzalbe – viens no pilsētas domes priekšsēdētāja vietniekiem.

Tomēr gandrīz uzreiz pēc vēlēšanām partija „Tautas kontrole” nosūtīja plašsaziņas līdzekļiem atklātu vēstuli, kurā izteica neuzticēšanos savam pārstāvim, pārmetot viņam vietējo oligarhu interešu lobēšanu.

Pēc viena no „Tautas kontroles” pārstāvjiem Viktora Friliņa domām, jaunā Domes sasaukuma pirmajās 100 darba dienās nekas būtiski nav mainījies.

„Pēteris Dzalbe pirms un pēc vēlēšanām ir divi dažādi cilvēki. Ja es zinātu, kā viss pavērsīsies, nemūžam vēlēšanās nestartētu vienā sarakstā ar viņu. Nedomājām, ka cilvēki spēj tik krāsi mainīties. Kas ir ar solījumiem un priekšlikumiem, kurus Pēteris Dzalbe minēja savā priekšvēlēšanu kampaņā?

Savulaik viņš runāja par nepieciešamību veikt auditu SIA „Daugavpils DzKSU”, par to, ka jāaizliedz pašvaldības darbiniekiem savienot amatus. Patlaban šim deputātam nav vēlēšanās vai iespējas risināt šos jautājumus.

P.Dzalbe vienmēr saka, ka politikā jāiziet savdabīga nekrietnības skola. Tā ir A.Providenko skola, kas māca neņemt vērā citus viedokļus, iet pār citu galvām, iznīcinot konkurentus. Tolaik nebiju līdz galam sapratis viņa vārdus, bet ne es, ne mana komanda neplānojam iziet šo skolu.

Pienācis laiks saukt deputātus pie atbildības. Lai pastāsta pilsētniekiem, ko ir paveikuši, kas nav izdarīts un kāpēc nav konkrētu rezultātu.

Varu apliecināt daugavpiliešiem, ka mūsu partija darīs visu, lai deputāti neatslābinātos, mudināsim viņus tiekties pēc rezultātiem”, paskaidroja V.Friliņš.


Написать комментарий