Policisti arestēja vampīru – kanibālu

foto: edgeoftheworldclothing.com
foto: edgeoftheworldclothing.com

Papua–Jaungvinejā notikušais noziegums savas cietsirdības dēļ satrieca pasaules sabiedrību: valsts iedzīvotājs sagrauza un izdzēra savas trīs gadus vecās meitas asinis.

2013. gada 9. oktobrī Papua–Jaungvinejas iedzīvotāja kopā ar savu meitu atnāca ciemos pie meitenes tēva, lai viņu apraudzītu. Pēc vietējo varas iestāžu ziņām sieviete kopā ar meitu dzīvoja atsevišķi.

Tiklīdz viešņas ienāca Reksa Ērika mājā, viņš metās pie sievietes un izrāva viņai no rokām trīs gadus veco meiteni.

Pēc tam tēvs pārlēca pāri žogam un kopā ar upuri pazuda krūmos, kur sāka dzert savas meitas asinis, – ziņo fedpost.ru.

Par šokējošā notikuma lieciniekiem kļuva divi puikas, kuri bija uzkāpuši pie krūmiem augošajā palmā. Pēc aculiecinieku vārdiem vīrietis sūca asinis un ēda bērna miesu. Puiku klātbūtne radīja briesmīgu kanibāla reakciju – viņš sāka smieties, nepārtraucot plosīt sava upura ķermeni.

Kanibālisma akta pārbiedētie liecinieki nokāpa no palmas un aizskrēja uz ciemu, kur pastāstīja iedzīvotājiem par redzēto. Vairāki vīrieši kopā ar puikām skrēja uz nozieguma vietu, cerot glābt trīs gadus veco bērnu.

Tomēr viņu ierašanās brīdī meitene bija jau mirusi: cilvēki krūmos atrada nedzīvu ķermeni. Vampīrs mēģināja paslēpties, skrienot uz Martina Lutera vārdā nosaukto semināru, bet ciema iedzīvotāji viņu noķēra un nodeva varas iestādēm.

„Neskatoties uz to, ka šīs lietas izmeklēšana vēl turpinās, policisti jau izvirzīja aizturētajam Reksam Ērikam apsūdzību kanibālismā un tīšā slepkavībā. Mēs ar īpašu uzmanību izmeklēsim šo riebīgo kanibālisma aktu”, – paziņoja vietējais padomnieks Džons Kennijs.

Policisti domā, ka vīrietis veica noziegumu apsēstības ar ļaunajiem gariem dēļ. Viņu vārdos nav nekā neparasta, jo Papua–Jaungvinejas iedzīvotāji tic maģijai un praktizē „burvju” rituālus, – atzīmē Huffington Post žurnālists.

Tā, pērnā gada jūlijā šīs valsts varas iestādes arestēja 29 cilvēkus, kuri nogalināja un apēda septiņus pūšļotājus. Tad vietējās avīzes rakstīja, ka kanibāli izvārīja zupu no upuru dzimumlocekļiem.

Kaut gan kriminālā atbildība par kanibālismu Papua–Jaungvinejā tika ieviesta 1971. gadā, cilvēku apēšanas incidenti vēl arvien notiek.



Написать комментарий