Slavenas sievietes, kuras ēdušas placentu

foto: All Over Press
foto: All Over Press

Šonedēļ publisko telpu pāršalca vēsts, ka dziedātāja un "pirmās tetovētās latviešu modeles" titula īpašniece Liene Brikouska jeb Seksīgā Lee no savas placentas pagatavojusi smūtiju , ar kuru pacienājusi arī savu dūlu.

  • Alīsija Silverstone – šī gadsimta "dabas māte".

Holivudas aktrise Alīsija Silverstone, kura pasaulē jau iemantojusi slavu kā šī gadsimta 'dabas māte', labprātīgi pēc dzemdībām notiesājusi savu placentu.

Aktrise par māmiņu kļuva 2011. gadā, un kopš tā brīža viņa ne vienu reizi vien demonstrējusi savus pirmatnējos un dzīvnieciskos instinktus, kuri viņu pārņēmuši, dzemdējot bērnu.

Sieviete pamanījusies izcelties ar vairākiem visai dīvainiem un lielai daļai sabiedrības nepieņemamiem izgājieniem, audzinot savu dēlu Bēru Blu (Bear Blue), tādēļ fakts, ka viņa pamielojusies ar placentu, godīgi sakot, īpašu ievērību nav guvis.

Alīsija ne tikai pārsteigusi pasauli, publicējot video, kurā sakošļā pārtiku un pēcāk to iespļauj mutē savam dēlēnam gluži kā putns, bet arī izveidojot tīmekļa lapu, kurā citas māmiņas var piedāvāt savu pienu tām sievietēm, kurām tā nav gana daudz, lai pabarotu zīdaini.

  • Majama Bialika – placentas ēdāju aizstāve.

Seriāla The Big Bang Theory zvaigzne Majama Bialika ir vēl viena māte, kura dzīvo pēc principa "kas dabīgs, tas nav pretīgs". Aktrise, kura pati apēdusi savu placentu, aicina arī citas māmiņas to darīt un neslēpt.

Savā blogā, ko sieviete izveidojusi interneta vidē, viņa atklāti runā par savu un citu aktrišu pieredzi placentas ēšanā, kā arī to, cik nosodoša ir sabiedrības attieksme. Viņa krasi iestājas par placentas ēdāju tiesībām ar to mieloties, nesaņemot līdzcilvēku nosodījumu.

Majama fanātiski tic arī mātes piena labajām īpašībām, tādēļ seriālu zvaigzne savu dēlu zīdīja līdz pat četru gadu vecumam, kā arī pati ar to mielojās un izmantoja dažādās skaistuma procedūrās.

  • Kima Kardašjana sarīko ģimenes pusdienas.

Sabiedrības dāma un realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana, kura šī gada jūnijā reperim Kanjem Vestam dāvāja meitu Nortu Vestu (North West), jau pirms dzemdībām publiskajā telpā prātoja, ko varētu iesākt ar savu placentu.

Lai gan pagaidām ziņas ir visai skopas, kādu lēmumu Kima pieņēmusi un ko nākotnē iesāks ar savu pagaidām ledusskapī stāvošo placentu, tās apēšana viņai šķiet ļoti kārdinoša doma, tādēļ sieviete savai ģimenei pat sarīkoja viltus placentas ēšanu.

Kamēr Kima vēl bija stāvoklī, viņa nolēma izjokot savus radus, galdā ceļot liellopa krūtiņu, kura pagatavota tā, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos placentai.

Kad pārsteigtie ģimenes locekļi izbrīnīti taujāja Kimai, kas tas par ērmotu ēdienu, sieviete paskaidroja, ka tā ir kādas svešinieces placenta. Tas, protams, lika visiem riebumā novērsties un sākt rīstīties.

Pati Kima nopriecājās, ka joks izdevies, taču ģimenes neviennozīmīgā attieksme pret placentas ēšanu viņu neatturēs no tās notiesāšanas, ja šāds lēmums tiks pieņemts, jo realitātes šovu zvaigzne ir pārliecināta, ka placenta palīdz saglabāt jaunību.

  • Dvīņumāsas pagatavo placentas un brendija kokteili.

Amerikāņu realitātes šovu zvaigznes un dvīņumāsas Tamera un Tia Movrijas dalās it visā. Par to liecina arī fakts, ka viena no māsām publiski labprātīgi nogaršoja otras placentu.

Placentas degustācija notika šova Tia&Tamera ietvaros. Lai noslēgtu pārraides kārtējo sezonu ar vērienu, māsas pagatavoja alkoholisku kokteili. Tiesa, pati placentas īpašniece šo dzērienu nepagaršoja.

Stāsta vaininiece ir Tia, kura, Tameras pamudināta un zinātkāres vadīta, pagatavoja brendija un māsas placentas dziru un televīzijas skatītāju acu priekšā arī to pagaršoja. Lieki teikt, ka šova fani piedzīvoja pamatīgu šoku.

  • Aktrise Džanuarija Džonsa iecienījusi placentas tabletes.

Aktrise Džanuarija Džonsa, kura pasaules slavu iemantojusi, godalgotajā seriālā Mad Men atveidojot neapmierinātās mājsaimnieces Betijas lomu, reālajā dzīvē ir jauka un gādīga māmiņa, kura savu placentu pārvērtusi tabletītēs.

Džanuarijas dēlēns pasaulē nāca 2011. gada nogalē. Tā kā aktrise ir vientuļā māte, viņai ir gana daudz laika, lai rūpētos ne tikai par bērna, bet arī savām interesēm, kuras sevī iekļauj arī dzīvošanu pēc principa "veselā miesā vesels gars". Tas, viņasprāt, vislabāk panākams ar vitamīnu palīdzību.

Jau vairākus gadus aktrise uzturā lieto īpašas tabletes, kuras pagatavotas no viņas placentas. Viņa ir pārliecināta, ka tās sevī ietver kaudzi dažādu vitamīnu un minerālvielu, kuras māte zaudē, dzemdējot mazuli.


Написать комментарий